П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Дозвілля
«ТОП-10» ПОШИРЕНИХ СТУДЕНТСЬКИХ «ВІДМАЗОК»

Знову неготовий до заняття? Подумаєш: от халепа! Що ж робити? Це, звичайно, біда (ще й яка), коли це «не вивчив» продовжується курс за курсом. Але хто сказав, що студент не «викрутиться» з будь-якої ситуації й не вийде з водички абсолютно сухеньким? Тому не журись, − на допомогу тобі поспішають найпопулярніші відмазки справжнього студента ХХІ століття.

...
Читати далі...
.

 

З ЗИМИ – НА ВЕСНЯНИЙ БАЛ

Перехід з суворо холодної зими в прекрасну весну – час для казки. Близько 400 вінницьких студентів, серед яких і представники нашого університету, мали змогу потрапити в таку казку 1 березня – саме тоді проходив урочистий Студентський бал у міського голови Вінниці Володимира Гройсмана.

Чарівна атмосфера у комплексі відпочинку «Гостевія» була феєричною: вишуканий інтер’єр, жива музика, «королівські» страви та переповнена зала юнаків і дівчат у вечірніх вбраннях ...
Читати далі...
.

 

ІНОПЛАНЕТНІ СУСІДИ

У кожної людини є сусіди: по-парті у школі, по-квартирі, по-вулиці. Їх ми бачимо щодня та вітаємося. А як щодо сусідів по планетах? Адже такі теж є. Мова йде не про інопланетян, як їх зображують у кінофільмах, а звичайних як ми, людей.

Вони також мають свою планету, на якій є озера, поля, найрізноманітніші квіти, дерева… Можливо, у них теж є тепла золота осінь, білосніжна зима, привітна весна та зелене літечко. Блакитне небо, яким повільно пливуть хмарки… І там, за мільйони кілометрів від нас, хтось лежить на соковитій траві та вигадує різноманітних звірів.

...
Читати далі...
.

 

КРУЖЛЯЛА МОЛОДІСТЬ У ТАНЦІ

День Святого Валентина відзначився у нашому університеті не лише зізнаннями у коханні, а й традиційним студентським балом, який відбувся у холі третього корпусу. Участь взяли 35 пар студентів різних курсів з кожного інституту, які демонстрували граційність у вальсі, жвавість у фокстроті, моторність у польці. Всі учасники були незрівнянними та намагалися показати себе якнайкраще перед журі, до складу якого увійшли знані в університеті танцюристки: Вероніка Українець, Дарина Клоченок, Марія Коберська, Інна Буран, Людмила Грушко, Марина Черкасова та Марія Сірант.

...
Читати далі...
.

 

ЛОВИСЯ, РИБКО, ВЕЛИКА Й МАЛЕНЬКА

Коли зимова сесія закінчилася, настав час приділити увагу собі, а точніше, нашим захопленням. Як щодо риболовлі? Заманливо? Хлопці, рибальте сьогодні, бо в подружньому житті це слово викликатиме у вашої дружини підозри. Чомусь саме риболовля, хоча сюди ще можна приписати й мисливство, звучить як «зрада». Дівчата, якщо і ви любителі такого відпочинку, то знайте, для вас це слово в подружньому житті взагалі може обернутися катастрофою. От спробуйте своєму чоловікові пояснити, що ви з подругами збираєтесь порибалити, та ще й з ночівлею…

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 12 13 14 15 16 17 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0