П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Дозвілля
ОДРУЖЕННЯ НА ОДИН ДЕНЬ

Унікальну та неповторну церемонію «одруження» у Валентинів день організував профком Вінницького педагогічного. Промовити заповітне «так» і зареєструвати «шлюб» цьогоріч наважилося 5 пар. Дійство відбулося в холі Мистецького центру, який перетворився на студентський РАЦС.

Метою проведення заходу – показати, що справжня закоханість повинна логічно привести до шлюбу та створення міцної і надійної сім’ї. За бажанням «молодята» обмінювалися обручками.

...
Читати далі...
.

 

МИ РОЗПОЧИНАЄМО КВН

13 лютого у Мистецькому центрі ВДПУ імені Михайла Коцюбинського відбувся Перший фестиваль КВН 2017 року серед трьох найсильніших команд університету: «5 хвилин», «Хочу заміж» і «Холостяки».

На свято завітав Вінницький кавеенщик і журналіст Олександр Шемет, котрий привітав учасників і глядачів з новим сезоном та зазначив, що нинішні вчителі мають вміти все, а особливо зацікавити сучасних учнів. Для кавеенщиків – це не проблема, оскільки вони енергійні, артистичні, вміють зачаровувати. Тому з легкістю зможуть втримати увагу учнів упродовж 45 хвилин ...
Читати далі...
.

 

ТАНЦЮВАЛЬНА ФЕЄРІЯ ВІД АНСАМБЛЮ «БАРВІНОК»

Доброю традицією для викладачів і студентів Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського стали відвідини концерту народного ансамблю танцю «Барвінок». Не одне покоління талановитої молоді навчалося хореографії в цьому прекрасному колективі, котрий з гастролями побував у більше 20 країнах світу, зокрема, в Китаї, Японії, Польщі, Сербії, Канаді, Іспанії, Англії та багатьох інших.

Засновник і незмінний керівник ансамблю «Барвінок» – народний артист України, заслужений діяч мистецтв України, відмінник народної освіти України Петро Б ...
Читати далі...
.

 

ІДЕАЛЬНИЙ НОВИЙ РІК

Експрес-опитування

Новий рік – свято, якого чекає кожен. Кажуть, це особлива ніч, яка може змінити життя.

Кореспондент видання «Студентська територія» провела опитування студентів Вінницького педуніверситету про те, яким вони бачать своє найкраще новорічне свято.

Вероніка Ганай (21 рік, ФФЖ ім. М. Стельмаха) ...
Читати далі...
.

 

НОВИЙ РІК: СПОБУЙТЕ ЩЕ РАЗ

У словосполученні «Новий рік» дарує надію слово «новий». Кожен рік – це можливість почати все з чистого аркуша, відкрити інші сторінки в житті.

Передноворічні дні – прекрасний час, аби підсумувати все, що трапилося з нами за минулий рік.

Усі злети та падіння, зробити висновки і не повторювати помилок у майбутньому. Та, звичайно ж, розпланувати те, що хочеться зробити в прийдешньому.

< ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 ... 16 17 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0