Вівторок ,7.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Дозвілля
НОВОРІЧНА ВЕЧІРКА

У холі третього корпусу Вінницького педуніверситету вперше відбулася новорічна студентська вечірка. Організувала свято Рада студентського самоврядування. Ведучими традиційно були Снігуронька і Дід Мороз.

На гостей дійства очікувала розважальна шоу-програма. Студенти брали участь у різноманітних конкурсах на спритність, швидкість, вправність, ерудованість, за які отримували подарунки від Діда Мороза.

Розважали студентів ...
Читати далі...
.

 

ПЕРЕДРІЗДВЯНА МІСТЕРІЯ В РОЗПАЛІ

Новорічні свята приходять у наш дім разом із святим Миколаєм.

Щороку образ сивочолого дідуся вселяє віру в казку, про яку люди забувають, коли дорослішають. У Вінницькому педуніверситеті першокурсники факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв упродовж декількох годин відтворювали улюблені історії з дитинства на сцені Мистецького центру. Весела метушня, жодного вільного місця в залі, святково вбрані гості та звуки різдвяних мелодій...

...
Читати далі...
.

 

ЕКЗАМЕНАЦІЙНИЙ МАНДРАЖ

Екзамени – немов лотерея. Буває, вивчиш усе, але з одним білетом не попрацюєш, а він обов’язково попадеться тобі. Трапляється і навпаки, коли вдається не готуватися, а вдало списати, та навіть отримати високий бал. Ніколи не знаєш заздалегідь, чи посміхнеться тобі фортуна цього разу. Що ж робити, щоб спіймати її? Попереду випробування під назвою «іспити», тому ділимося корисними сесійними порадами, підслуханими під університетськими кабінетами.

  Наближення екзаменів знаменується студентськими стресами, переживаннями та недоспаними ночами. Молодь нервово горт ...
Читати далі...
.

 

«БАРВИ ОСЕНІ» ДОШКІЛЬНЯТ, ПОЧАТКІВЦІВ, МУЗИКАНТІВ

Конкурс-огляд художньої самодіяльності студентів 2 курсу  факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв «Барви осені» відбувся у Вінницькому педуніверситеті.

Дійство розпочали ведучі, які привітали присутніх і представили журі: кандидата педагогічних наук, доцента кафедри художніх дисциплін дошкільної та початкової освіти Ірину Барановську;  кандидата мистецтвознавства, старшого викладача кафедри музикознавства та інструментальної підготовки Лесю Черкашину; старшого викладача кафедри вокально-хорової підготовки, теорії та методики музичної освіти Во ...
Читати далі...
.

 

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС

У Вінницькому педуніверситеті відбулася гра «Що? Де? Коли? Навіщо?» за кубок ректора. Ініціатором заходу став відомий у нашому місті шоумен, ведучий, організатор культурно-мистецьких заходів Олександр Шемет.

Свої вміння знаходити найнеочікуваніші відповіді продемонстрували студенти усіх факультетів та інституту. 25 питань із різних галузей знань змусили молодь добряче помізкувати.

Ректор у ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 ... 16 17 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0