Неділя ,19.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Дозвілля
МИСТЕЦТВО ДОСТУПНЕ ЛИШЕ СИЛЬНИМ

Світ мистецтва є специфічним і має певну аудиторію. Дорослі мають свої уподобання, а молодь свої. Чи існують точки перетину та що радять викладачі своїм студентам? Чи подобаються молоді художні фільми й твори літератури, яким надає перевагу старше покоління?

Допомогла розібратися в цих питаннях доцент кафедри германської і слов’янської філології та зарубіжної літератури факультету іноземних мов Вінницького педуніверситету Оксана Козачишина.

Викладач радить прочитати

...
Читати далі...
.

 

ФАКТИ, ФАКТИ, І ЩЕ РАЗ ФАКТИ…

Хто з ними знайомий, той здатен підтримати будь-яку бесіду і відповісти на запитання свого співрозмовника. На жаль, люди спрямовують свої сили на досягнення знань лише у певній сфері діяльності і нехтують знаннями з інших. Так звані вузькі спеціалісти переповнили наш світ.

Варто пам’ятати, що вузький спеціаліст – той, хто знає майже все ні про що і майже нічого про все. Отож, до вашої уваги цікаві факти, які здатні зруйнувати деякі давно закріплені стереотипи.

< ...
Читати далі...
.

 

СМАЧНИЙ БОРЩ ДОДАЄ НАСТРОЮ

Мало хто повірить, що у бібліотеці може пахнути домашньою випічкою чи іншими смаколиками. Але у педагогічному можливе й таке! Кожна людина, котра захоплюється кулінарією, обов’язково запропонує колегам продегустувати її нову страву. Бо хто ж, як не вони, зможуть гідно оцінити переваги й недоліки приготованої їжі.

Говорять, що працьовитість – душа будь-якої справи і запорука добробуту. Завдяки цій рисі директор бібліотеки педуніверситету Валентина Білоус досягла вдосконалення не лише з морального, а й з фізичного боку. «В юнацькі роки, та й дотепер, – говорить господиня, – обираю активний відпочинок». З усмішкою згадує ...
Читати далі...
.

 

ВІДПОЧИНОК ДЕШЕВО І СЕРДИТО

Студенти – завжди заклопотані особи. Прокинувшись в гуртожитку, наповнюють шлунок чаєм і поспішають на ранкові лекції, що радо приймають у свої обійми. Особливо важко першокурсникам, які ще не звикли до студентського життя. Тому й думають, що через нестачу грошей воно закінчується на самих лиш парах. Спробуємо спростувати цю думку.

Зрозуміло, що молоді люди завжди прагнуть відпочинку. І навіть «свист у кишенях» не стане цьому на заваді. Звичайно, на власну стипендію чи на батьківські гроші сильно не розгуляєшся. Але ж скільки років молодь вдало наповнює свої світлі голови новими враженнями, намагаючись пристойно та недорого розважитись ...
Читати далі...
.

 

КУХОННА МУЗИКА ТЕТЯНИ ГРІНЧЕНКО

Людське життя – багатогранне та загадкове. Кожен сам обирає, яким воно буде. Хтось веде одноманітний і пасивний спосіб буття, хтось прагне досягти найвищих вершин і здобути в усьому першість, а інший – перебуває в постійних пошуках себе й свого вдосконалення. До останніх належить і нова героїня «Кулінарних витребеньок» кандидат педагогічних наук, доцент кафедри музикознавства та інструментальної підготовки Тетяна Грінченко. Жінка, котра вражає музичним талантом, ґрунтовними знаннями й авторитетом серед студентів.

Кулінарний шлях Тетяни Дмитрівни розпочався зі вступу до Одеської державної ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 16 17 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0