П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Дзеркальце моє, скажи...
ФЕЄРІЯ ВИШУКАНОСТІ Й КРАСИ

Студенти Вінницького педуніверситету не припиняють дивувати своєю неповторністю. Саме таким став конкурс «Міс та Містер інституту математики, фізики і технологічної освіти», що відбувся 9 грудня у Мистецькому центрі. Багатоденні тренування і репетиції не  пройшли даремно, адже глядачі нагороджували учасників гучними оплесками.

Першим став оригінальний вихід конкурсантів на сцену. Кожен із них представив себе в ролі мультиплікаційного або казкового героя і охарактеризував перевтілення. Усі завершили представлення розважально-гумористичним танцювальним номером. У світ талантів привів колектив «Soul Dance Studio», що вражав сво ...
Читати далі...
.

 

ВСЕ В ПОЄДНАННІ: КРАСА, РОЗУМ І ТАЛАНТ

Щойно зима вступила в силу й землю прикрив перший сніг, інститут філології й журналістики обрав свою красуню. 2 грудня в Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету відбулося свято краси, розуму й талантів, учасницями якого стали студентки перших і других курсів ІФЖ.

Танцювальний колектив «Butterfly» подарував кожному глядачеві позитивні емоції й цим натякнув, що конкурс буде дійсно феєричним. Але для цього конкурсантки повинні були пройти нелегкий шлях у вигляді різних завдань і дефіле. Першим був вихід в традиційному вбранні, щоб продемонструвати істинну українську красу. Потім глядачі мали змогу познайомитися з кожною дівчиною ближче, адже настав час конкурсу «Привіт, це я!». Тут дівчата виявили креативність та індивідуальність: хтось читав автобіографічні вірші, хтось танцював, а про когось співали. ...
Читати далі...
.

 

ІСТОРИКИ ОБРАЛИ КРАСУНЮ ІНСТИТУТУ

На сцені Мистецького центру Вінницького педуніверситету 26 листопада відбувся традиційний конкурс «Красуня  інституту історії, етнології і права 2015», участь в якому взяли конкурсанток: Наталія Бобрик, Вікторія Ковпакова, Тетяна Глибовенко, Тетяна Натолочна та Інна Федоришина.

Журі та глядачі мали змогу обрати кращу з кращих після проходження дівчатами шести етапів, а саме: «Візитка», «Костюм епохи», «Інтелектуальний», «Декламування», «Дефіле в купальниках» та «Вихід у вечірніх сукнях».

Усі юнки вразили присутніх своїми талантами, вправністю, вишуканістю, елегантністю, граційністю, креативністю, фантазією.

У перервах між конкурсами публіку розважали аматори сцени яскравими художніми номерами.

...
Читати далі...
.

 

ФЕЄРІЯ ДІВОЧОЇ КРАСИ

У Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету обирали красуню факультету іноземних мов. Шість чарівних дівчат боролись за корону: Анна Підвальна, Олександра Білоненко, Віолетта Демчак, Каріна Заярна, Ірина Онищук та Альона Павліщук.

Кожна з учасниць довела, що саме вона гідна перемоги. Конкурсантки озвучували свої візитки мовою, яку вивчають.

Крім того, додавали відео, щоб журі та гості більше дізналися про їхні життєві досягнення, вподобання, захоплення.

Претендентки продемонстрували три дефіле: вихід у коктейльних сукнях, вечірніх вбраннях та східних костюмах. Дівчата вражали присутніх різноманітними талантами: запальні танці, чуттєві пісні, читання віршів та малювання картини прямо на сцені викликали бурхливі оплески.

Голова журі Юлія Івасенко та «Міс ФІМ-2014» Марина Семашко оголосили імена переможниць. Усі учасниці ...
Читати далі...
.

 

НАРОДЖЕНИЙ ХОДИТИ НА КАБЛУКАХ балетки не одягне

Ніщо так не прикрашає дівчину, як впевнена хода на високих елегантних каблуках. Вони роблять її більш привабливою, вищою, готовою на нові звершення. Приємним є те, що сьогодні взуття на підборах різної форми можна придбати у будь-якому магазині. Але нечасто задумуємося над тим, до яких наслідків може призвести часта хода в такій розкоші. Що краще: пожертвувати собою заради гарного вигляду чи попіклуватися про своє здоров’я і відкинути чудо-підбори куди подалі? 

Незначне відхилення від правильної ходи призводить до посиленого н ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0