Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
Інформаційна програма Епізоди 29 11 2018

Про останні події, що відбулися в Вінницькому педуніверситеті, дивіться у підсумковій інформаційній програмі «ЕПІЗОДИ».

До ефіру її підготував творчий колектив студентів-журналістів ВДПУ. У студії – ведуча Дарія Ісаченко. Керівник проекту Віталій Гандзюк.

 

.

 

ЕКСКУРСІЇ ДО МУЗЕЮ ПЕДУНІВЕРСИТЕТУ

З екскурсіями до Музейно-просвітницького центру педуніверситету завітали студенти факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха; історії, етнології і права; фізичного виховання і спорту; дошкільної, початкової освіти та мистецтв. Організував заходи доцент кафедри правових наук та філософії Сергій Лапшин у межах вивчення навчальної дисципліни «Етика й естетика».

Відвідувачі ознайомилися з експозицією декоративно-ужиткового мистецтва, живопису та скульптури. Відвідали музей історії ВДПУ, де представлені фото, листи та скульптури Михайла Коцюбинського. Розглянули вишивку регіонів Поділля, предмети побуту та одяг ХХ століття.

...
Читати далі...
.

 

ВЕСЕЛІ СТАРТИ

Журналісти-першокурсники взяли участь у спортивних змаганнях «Веселі старти», приурочених Дню фізичної культури та спорту, які відбулися на спортмайданчику педуніверситету.

Студенти показали високий рівень фізичної підготовки, спритність та вправність у таких видах спорту: човниковий біг, стрибки в довжину з місця, згинання-розгинання рук, підтягування на турніку, рухливі ігри. У перерві між змаганнями виступали вихованці секції боротьби самбо та дзюдо.


Переможці та призери отримали абонементи до спортив ...
Читати далі...
.

 

ПОМ"ЯНУЛИ ПОЛЕГЛИХ ЖУРНАЛІСТІВ

У Вінницькому педуніверситеті вшанували пам’ять загиблих журналістів. Щороку в третю п’ятницю вересня згадуємо колег, які загинули під час виконання професійних обов'язків. З такою ініціативою у 2007 році виступила Національна спілка журналістів України.

Очільник Вінницької ОО НСЖУ Василь Паламарчук та його заступник Сергій Гальчак зауважили, що кожен має пам’ятати і Георгія Гонгадзе, і Павла Шеремета… Й усіх тих, хто не зрадив чесному Слову, хто був справжнім журналістом.

Згадали випускників к ...
Читати далі...
.

 

НОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ «МЕДИЧНИЙ» ФОРМУВАТИМЕ ЗДОРОВ’Я ВІННИЧАН

На початку березня у вінницькому телевізійному ефірі з’явиться перший в Україні науково-просвітницький канал «МЕДИЧНИЙ», мета якого – зорієнтувати глядача в новітніх, дієвих методах лікування, сформувати своєрідний маршрутний лист у виборі медичної установи, свого лікаря.

Діна Гандзюк, директор телеканалу «МЕДИЧНИЙ», відома на Вінниччині журналістка, яка понад 14 років вела авторський проект «Лінія здоров’я» на ТК «ВДТ», зазначає, що це простір для формування здоров’я кожної родини: «Лікар... Він супроводжу ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 ... 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0