Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
ГЕРОЄМ МОЖЕ БУТИ КОЖЕН

Поринаючи у буденність, ми рідко замислюємося над тим, що здавалося б, звичайним вчинком можемо врятувати чиєсь життя.

Другий рік поспіль вінницькі активісти молодіжної організації «Фундація регіональних ініціатив» дають можливість зробити добру справу та отримати від цього задоволення, зокрема, зустрітися з цікавою людиною, взяти участь у майстер-класі, побувати на репетиції відомих музикантів.

Цьогоріч о ...
Читати далі...
.

 

ПРО БОРОТЬБУ З НАРКОТИКАМИ

На факультеті історії, етнології і права Вінницького педуніверситету відбулася зустріч студентів з начальником Управління протидії наркозлочинності Головного управління УМВС у Вінницькій області полковником поліції Ігорем Палюхом, головним спеціалістом державної служби з лікарських засобів та контролю за наркотиками у Вінницькій області Тетяною Олійник та провідним інспектором Управління протидії наркозлочинності Андрієм Громою.

Співробітники поліції розповіли студентам факультету про реалізацію Національної стратегії боротьби з наркотиками до 2020 року, а також про проведення більш ефек ...
Читати далі...
.

 

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У ПЕДАГОГІЧНОМУ

31 березня 2017 року Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського щиро та гостинно вітав гостей із різних куточків Вінницької області та району.

Двері найвеличнішого Подільського закладу відчинилися перед майбутніми вступниками, допитливими абітурієнтами, аби допомогти їм визначитися із майбутнім фахом. Після успішної реєстрації старшокласників запросили до Мистецького центру ВДПУ задля урочистого вітання та ознайомлення із закладом, його талановитим студентством.

...
Читати далі...
.

 

ІРИНА БОГАЧУК ПЕРЕМОГЛА В ОЛІМПІАДІ

Вітаємо студентку 3 курсу напряму підготовки "Журналістика" Ірину БОГАЧУК із перемогою (ІІ місце) у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни "Українська мова", що проходив у Вінницькому педуніверситеті упродовж 16-17 березня 2017 р.

У змаганні взяли участь 80 представників з різних ВНЗ України.

Редколегія "СТ"

.

 

НАУКОВИЙ ФОРУМ ПРО ДОЛІ ОСТАРБАЙТЕРІВ

2 березня 2017 р. професор кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Гальчак С. Д. взяв участь у студентсько-учнівській науково-краєзнавчій конференції «Трагічні сторінки історії України: доля остарбайтерів Поділля в роки Другої світової війни».

Захід присвячений 75-річчю початку трагедії воєнного лихоліття – вивезенню нацистами цивільного населення краю на каторжні роботи в Третій Райх.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 ... 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0