Понеділок ,20.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
ІЗ ПОТОКУ НОВИН

Студенти факультету фізичного виховання і спорту вкотре порадували альма-матір своїми досягненнями. Ректор Вінницького педуніверситету Наталія Лазаренко віншувала наших переможців.

Студенти 2 курсу факультету фізичного виховання і спорту Олександр Онищук й Олексій Шинкарюк вибороли призові місця із Зендокай Карате-До 2016.

Зокрема на відкритому чемпіонаті в Японії із Зендокай Карат ...
Читати далі...
.

 

ОСЕРЕДОК СПОРТИВНОЇ ЕЛІТИ ВІННИЧЧИНИ

Урочистий концерт із нагоди 60-річчя заснування факультету фізичного виховання і спорту об’єднав не одне покоління випускників Вінницького педуніверситету в актовій залі Мистецького центру.

Танцем «Перевесло» відкрив свято народний аматорський танцювальний колектив «Роза вітрів». Із вітальним словом виступила ректор Наталія Лазаренко, яка розповіла про здобутки та перемоги факультету.

За 60 рок ...
Читати далі...
.

 

«ЧЕСНІСТЬ ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ» (відео)

Американські Ради з міжнародної освіти в рамках Проекту сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP) за підтримки Посольства США в Україні та у партнерстві із Міністерством освіти і науки України, компанією Майкрософт Україна, компанією Антиплагіат та Могилянською школою журналістики проводять Відкритий всеукраїнський студентський конкурс проектів соціальної відеореклами «Чесність починається з тебе».

Мета – інформування академічної та освітньої спільнот, абітурієнтів, учнів та їх батьків, а також широкого суспільного загалу щодо поняття академічної доброчесності че ...
Читати далі...
.

 

У 1948 РОЦІ СТУДЕНТИ ТЕЖ ПЛАТИЛИ ЗА НАВЧАННЯ

Фонди музею Вінницького педуніверситету поповнилися цінними експонатами. Журналіст Тарас Борисюк передав на постійне зберігання документи колишнього студента мовно-літературного факультету Вінницького педінституту ДУНДИ Анатолія Якимовича, який після війни з 1946 до 1948 року на 3 курсі продовжив здобувати професію вчителя мови та літератури.

Серед оригіналів: студентський квиток; перепустка до гуртожитку №3 по вул. Гоголя, 19; довідка, підписана директором О. Ткаченком про те, що Дунда А.Я. дійсно студент педінституту; лист, датований 25.09.1944 р., про прибуття на лісозаготівлю; довідка про працевлаштування на по ...
Читати далі...
.

 

МАЄМО КАНДИДАТА НАУК

Вітаємо асистента кафедри журналістики, реклами та зв'язків з громадськістю Анастасію СІМАШОВУ з отриманням диплома кандидата наук із соціальних комунікацій (спеціальність 27.00.04 - теорія та історія журналістики).

Зичимо нових наукових здобутків та життєвих перемог!

.

 

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0