Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Січень » 29
ЗИМОВА ДЕПРЕСІЯ – STOP!

Як часто кожен із нас впадає у депресію? Наприклад, нещодавно помітила, що у мене був пригнічений настрій, дратувало усе. У мою голову навіть не приходила думка, що виною усьому є зимова депресія. «Погугливши» в Інтернеті декілька секунд, знайшла деяку інформацію.

Зимова депресія (відома також за назвою «сезонний афективний ро ...
Читати далі...
.

 

З поетичної кишені

Занадто різні – небо і земля,

Ті милі-відстані не йти – летіти!

< ...
Читати далі...
.

 

СІЛЬСЬКУ ХАТИНУ НАЗИВАЮТЬ РАЄМ

Сонні кімнати шурхотом перешіптувалися між собою, здивовано переглядалися запорошеними віконними шибками, розгублено переморгувалися нефарбованою усмішкою піддашшя. Не очікували такого галасу і шуму приїжджих з міста дітей і внуків колишніх і єдиних мешканців цієї оселі.

...
Читати далі...
.

 

«ПИСЬМЕННИКИ СВОБОДИ»

Ми – люди! І це не залежить від кольору шкіри, розвитку головного мозку чи наших смаків. Усі ми однакові. І повинні цінувати і поважати один одного.

...
Читати далі...
.

 

ЧЕРЕВИЧКИ

Еліса була танцівницею. Кожного разу пружними й граційними рухами вона розповідала нову історію, і щоразу це було неймовірно. Особливим, немов саме життя, був для дівчини іспанський танець « ...
Читати далі...
.

 

ІЗ СЕКРЕТОМ У КИШЕНІ

Січень, як не дивно, давно вважають гарячою порою. Не тому, що має безліч релігійних свят, які ми з нетерпінням чекаємо цілий рік, а тому, що у більшості студентів саме з цього місяця починається сесія. Багато інформації, брак часу, Новий рік та Різдво, але екзамен – за розкладом. У таких ситуаціях сподіватися залишається на шпаргалки. Хто з вас, витягнувши «не той» білет, не намагався тремтячими руками дістати із «затишного» місця, заздалегідь написану та добре заховану підказку? Адже вона – остання надія на порятунок, важко писана довгими безсонними ночами при с ...
Читати далі...
.

 

ДЖЕРЕЛО ДУХОВНОГО ЗБАГАЧЕННЯ

Книга стала невід’ємною частиною мого життя ще з дитинства. Спершу це були казки, які перед сном читав дідусь. Згодом і сама опанувала ту складну науку. А потім була сила-силенна дитячої літератури: пригодницької прози, віршових збірок і, звісно, творів зі шкільної програми. Нині, у статусі студентки, заздрю собі маленькій. Адже було стільки часу, аби читати те, що хочеться, а не те, що потрібно.

...
Читати далі...
.

 

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ!

Нагадуємо, що ви можете привітати своїх друзів, одногрупників та викладачів університету зі святковими датами, зізнатися у коханні на сторінках часопису «СТ».

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0