Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2015 » Грудень » 17
УБИВЧА ЛЮБОВ

Їй ще не було й девятнадцяти. Гарне, бліде, обезкровлене обличчя і чорне волосся, ледь помітне з-під фати, не лише лякали, а й зачаровували. Її вбили просто в аудиторії Вінницького педінституту. Перерізали горло.

Вікторія працювала піонервожатою в одній із вінницьких шкіл. Водночас навчалася на підготовчих курсах у виші. Захоплювалась історією, хотіла стати вчителькою... Не склалось.

Вони познайомилися восени 1985 року неподалік ВДПІ. Такий галантний, розумний, далекоглядний. Вона думала, що це кохання з пер ...
Читати далі...
.

 

ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ВЕДУЧОГО АНДРІЯ КУЛИКОВА

17 грудня до Вінницького педуніверситету завітав журналіст, ведучий політичного ток-шоу на ТК «ICTV», медіа-експерт Андрій Куликов. Тема зустрічі – «Телевізійне інтерв’ю в умовах інформаційних воєн». Протягом трьох годин у творчій майстерні професіонал ділився досвідом зі студентами, розкривав секрети журналістської справи.

Згадуючи про власні помилки, столичний гість намагався донести до аудиторії, яким має бути справжній журналіст, як діяти в різних ситуаціях. Насамперед потрібно подавати лише правдиву, точну, перевірену інформацію, особливо під час інформаційних протистоянь. ...
Читати далі...
.

 

ДЕКОМУНІЗАЦІЯ ПО-ВІННИЦЬКИ

Процес декомунізації, що розпочався в часи розпаду СРСР, стихійно активізувався під час «Ленінопаду» в період Революції гідності та узаконений ухваленим 9 квітня 2015 року Верховною Радою України. Позбутися радянського минулого і знищити всі згадки про постаті й події тоталітарного режиму вирішили і у Вінниці. Нещодавно відбулися громадські слухання щодо перейменування окремих вулиць в обласному центрі.

До дискусії довкола процесу декомунізації в місті над Бугом долучилися і студенти-журналісти Вінницького педуніверситету під час зустрічі з істориком, головою громадської організації &laq ...
Читати далі...
.

 

ПОДІЛЬСЬКІ ТАЛАНТИ У МІСТІ ЛЕВА

У Львівському міському палаці культури ім. Гната Хоткевича пройшов міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Зірковий парад 2015».

Цьогоріч на нього були запрошені й студенти природничо-географічного факультету Вінницького педуніверситету, зокрема, ансамбль «Роза вітрів» (керівник Вікторія Канська, продюсер Тетяна Дабіжук) та вокаліст-першокурсник Владислав Хохлан. Загалом участь у конкурсі взяло 3000 (!!!) артистів з усієї України. Серед них були й наші земляки.

Концертна програма складалася із 200 ...
Читати далі...
.

 

«ЖУРНАЛІСТИКА – ЦЕ ЩОДЕННИК ЖИТТЯ»

16 грудня до студентів 3 курсу напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету з майстер-класом завітала завідувач відділу інформації інтернет-видання «Вінниця. Ок», випускниця Віталія Мазур.

На зустрічі в альма-матер дівчина поринула в спогади і зазначила, що головному, чого навчив її університет – це не боятися: «Не бійтеся ставити незручних запитань, дотримуйтеся в публікаціях балансу думок, об’єктивності, достовірності, точності, стійте завжди на боці правди, якою б гіркою вона не була».

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0