Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Жовтень » 30
Стартував І етап Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Т. Шевченка

За право представляти альма-матер на міжуніверситетському рівні змагалися 12 кращих студентів 1 і 2 курсів факультету філології й журналістики ім. М. Стельмаха; навчально-наукового інституту педагогіки, психології, підготовки фахівців вищої кваліфікації; факультету дошкільної, початкової освіти та мистецтв; природничо-географічного факультету Вінницького педуніверситету.

 Із вітальним словом до присутніх звернулася професор, доктор педагогічних наук, завідувач кафедри методики філологічних дисциплін і стилістики української мови Ольга Куцевол. Побажала успіхів учасникам до ...
Читати далі...
.

 

ЧУДЕСА ВІННИЧЧИНИ ОЧИМА ФІЛОЛОГІВ

Кафедра української мови ініціювала пізнавально-виховний проект «Сім чудес Вінниччини очима філологів», у рамках якого відбуватимуться туристичні подорожі викладачів і студентів факультету філології й журналістики імені Михайла Стельмаха до пам’ятних місць нашого краю. Перша подорож відбулася за маршрутом Вінниця – Лядова – Буша – Вінниця.

Студенти-першокурсники та викладачі кафедри української мови спершу завітали до с. Лядови, що розкинулось на березі Дністра, з тисячолітнім скельним монастирем, до якого, за леге ...
Читати далі...
.

 

ЯК БОРОТИСЯ З ОСІННЬОЮ ДЕПРЕСІЄЮ?

Чи доводилося вам коли-небудь бачити друзів чи знайомих у поганому настрої? Цікавило те, чим спричинено цей стан? Так от, що робити, коли «осіння депресія» заволоділа емоціями ваших близьких?

Восени, коли щодня опадає листя, дме пронизливий вітер і ллє дощ найбільше не вистачає літнього сонечка. Деякі лікарі радять у цей період відвідати солярій. Короткі сеанси по 5 хвилин один раз на 10 днів допоможуть організму отримати речовини, котрі дає сонячне світло, а відтак обов’язково частіше посміхатиметеся.

...
Читати далі...
.

 

ЧИ ЗНАЮТЬ ВІННИЧАНИ НОВІ НАЗВИ ВУЛИЦЬ МІСТА?

 Закон «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» було ухвалено Верховною Радою 9 квітня 2015 року.

На Вінниччині вирішено перейменувати понад 1300 вулиць та 19 населених пунктів. Нині в місті змінено всі радянські назви вулиць. Існує чимало поглядів на це явище. Зокрема, як на правильний шлях до знищення тоталітарної спадщини або ж навпаки як на недоцільні дії в умовах сьогодення. Ми поцікавились у мешканців м. Вінниці про їхнє ставлення до процесу декомунізації ...
Читати далі...
.

 

«МИ ІНШІ, АЛЕ МИ – СЕРЕД ВАС»

Знамениті вінничани: зірки, політики та громадські активісти долучились до всеукраїнської акції «Ми - інші, але ми серед Вас». Її мета показати наскільки різносторонньо одарованими є діти з синдромом Дауна, та як вони вміють радіти життю. В рамках проекту зроблені фотосесії.

Світлини зібрали у виставку і презентували у Вінницькому педуніверситеті. Детальніше в телесюжеті.

.

 

СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ НА ФЕСТИВАЛІ «ІНШИЙ ПОГЛЯД»

Ушосте в Одесі пройшов Міжнародний молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд». І вперше до нього долучилися студенти Вінницького педуніверситету напрямку підготовки «Реклама і зв'язки з громадськістю» Юлія Колісниченко, Дарина Дідик, Вероніка Лімонова, які презентували власні відеоролики. Супроводжувала й підтримувала своїх вихованців під час творчих поєдинків асистент кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, кандидат наук із соціальних комунікацій Анастасія Сімашова.

Організатором конкурсу традиційно виступила кафедра журна ...
Читати далі...
.

 

СОЦІАЛЬНА РЕКЛАМА: ПОГЛЯД МОЛОДІ

З нагоди Дня рекламіста на факультеті філології й журналістики ім. М. Стельмаха Вінницького педуніверситету в межах студентської проблемної групи «SocPROJECT» відбулась інтерактивна дискусія на тему: «Соціальна реклама: погляд молоді» (викладачі-модератори Анастасія Сімашова, Мирослава Чорнодон).

Студенти 2 та 3 курсу напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» ознайомилися з новинками у сфері соціальної реклами, найновішими відеороликами некомерційної реклами, що перемогли на фестивалі в м. Одесі 21 – 22 жовтня. Студенти групи 3РЗ представили власні реклам ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ НА REX-2016

У кожного свої асоціації з першим місяцем осені. Для когось – це початок навчання, зміни в погоді, аромати яблучних пирогів та міцної кави. Рекламісти ж не можуть уявити вересень без Міжнародної виставки реклами і маркетингу – REX.

Традиційно серед відвідувачів цього форуму, що проходить столиці, є і студенти напряму підготовки «Реклама та зв’язки з громадськістю» (гр. 3РЗ) Вінницького педуніверситету.
REX–2016 тривав упродовж трьох днів. 20 і 21 вересня обмінювалися досвідом представники різних рекламних фірм чи організацій, працівники маркетинг ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0