П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Листопад » 15
ПАНІ ТА ПАНОВЕ, ЗАПРОШУЄМО ДО ТАНЦЮ!

Осінній студентський бал відбувся у педуніверситеті

Коли закінчилися пари й стрілка годинника досягла вісімнадцятої, хол корпусу №3 Вінницького педуніверситету перетворився зі звичайного університетського вестибюлю на справжній танцмайданчик. Студенти, викладачі, гості, скинувши завісу буденності, поринули у вир бального дійства під ритми полонезу, польки, мазурки, кадрилю та вальсу.

...
Читати далі...
.

 

ЗАГАРТУВАННЯ КОЗАЦЬКОГО ДУХУ

Фізкультурно-розважальні змагання «Козацька сила в єдності»  відбулися у Вінницькому педуніверситеті 18 жовтня. Поштовхом для проведення заходу були «Козацькі розваги», напередодні організовані у м. Вінниці і приурочені Дню захисника України. Під час міських протиборств студенти нашого вишу перемогли та здобули пам’ятну гетьманську булаву.

На університетському святі демонстрували спортивні вміння гравці семи команд із різних факультетів. Узяли участь представники факультету історії, етнол ...
Читати далі...
.

 

ДИВИСЬ УКРАЇНСЬКЕ!

ТОП-10 найяскравіших фільмів вітчизняного кінематографа

Кіномистецтво з’явилося більше століття тому. Відтоді його роль щороку стає все важливішою. Іноді навіть не помічаємо, наскільки кіно впливає на нас. Детективні фільми дають змогу вести розслідування разом із головними героями, побувати на місці злочину, запропонувати власну версію подій. Історичні – переносять у часі, знайомлять з минулим. Комедійні – поліпшують настрій.

...
Читати далі...
.

 

«НЕ СВЯТІ ГОРЩИКИ ЛІПЛЯТЬ…»

Майстер-клас із гончарства відбувся у Вінницькому педуніверситеті. Захід став яскравим уроком про збереження культурної спадщини українського народу.

Таке стародавнє ремесло, як гончарство, виникло ще в епоху неоліту, але закріпилося настільки міцно й потужно, що милує око й породжує спалахи уяви донині.

Щоб долучити школярів та студентство до творчої майстерні, попіклувалася завідувач навчально-наукової лабораторії з етнології Поділля Тетяна Пір ...
Читати далі...
.

 

Студенти-філологи звітували про першу навчальну практику

Науково-практична конференція «З перлин народної творчості» за результатами фольклорної практики майбутніх філологів  відбулася у стінах Вінницького педуніверситету.

Групи 2-АУ та 2-БУ спеціальності «Філологія. Українська мова та література» продемонстрували матеріали з десяти областей України. Керівником юних дослідників була завідувач кафедри української літератури, кандидат філологічних наук, доцент Ніна Поляруш.  Окрасою конференції стали колоритні виставки: «Подільські рушники» та «З джерел українського фольклору», що підготу ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0