Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2016 » Грудень » 15
ЕКЗАМЕНАЦІЙНИЙ МАНДРАЖ

Екзамени – немов лотерея. Буває, вивчиш усе, але з одним білетом не попрацюєш, а він обов’язково попадеться тобі. Трапляється і навпаки, коли вдається не готуватися, а вдало списати, та навіть отримати високий бал. Ніколи не знаєш заздалегідь, чи посміхнеться тобі фортуна цього разу. Що ж робити, щоб спіймати її? Попереду випробування під назвою «іспити», тому ділимося корисними сесійними порадами, підслуханими під університетськими кабінетами.

  Наближення екзаменів знаменується студентськими стресами, переживаннями та недоспаними ночами. Молодь нервово горт ...
Читати далі...
.

 

ІСТОРИКИ ОБРАЛИ СВОЮ КРАСУНЮ

Конкурс «Красуня факультету історії, етнології та права» відбувся у Мистецькому центрі Вінницького педуніверситету. Вісім дівчат, а саме Ірина Плютяк, Валерія Кухар, Галина Мацюк, Діана Нагорна, Юлія Ольшевська, Наталія Бельдій, Ірина Наконечна та Юлія Дубчак демонстрували свої таланти присутнім і змагалися за корону.

Відкрив конкурс народний хореографічний аматорський колектив «Роза вітрів». Далі розпочалися випробування. У конкурсі «Візитка» дівчата розповіли про свої захоплення. Наступне завдання конкурсанток – дефіле, яке «перенесло&raq ...
Читати далі...
.

 

МОЄ МАЛЕНЬКЕ БІЛЕ ВЕДМЕЖА

Коли тихо падає сніг, я згадую, що люблю зиму. Люблю скрип морозу під ногами, звуки хурделиці за вікном. Люблю.

 Люблю зиму за довгі ігри з братом в сніжки, катання на лижах і ковзанах. Люблю за те, що ми можемо зліпити на подвір’ї сніговика та сміятися. Сміятися. Дзвінко і голосно.

 Люблю за Новий рік, святкову ялинку. Люблю через те, що мій тато – Дід Мороз. Він сам мені казав. І мама говорила не раз, коли ...
Читати далі...
.

 

ЧИ ВЕЛИКІ У СТРАХУ ОЧІ?

ВІН закрадається у найвіддаленіші куточки нашої душі. Часом ВІН захоплює нас зненацька, полонить і серце, і розум. Тоді серце намагається вирватись з ЙОГО міцно стискаючих долонь.

Розум від несподіваного запаморочення нічого не може контролювати. А тіло знемагає від панічного тремтіння… Кожному з нас у певній мірі ВІН знайомий. ВІН – страх.

Цікаво, а чи з лякливих наші студенти та викладачі? Щоб дізнатись це, ми пров ...
Читати далі...
.

 

ТЕНІСНИЙ ТУРНІР

Чергові змагання з настільного тенісу між студентами-першокурсниками відбулись у Вінницькому педуніверситеті.

Суддями були викладачі факультету фізичного виховання і спорту Валентина Кузьмик і Євгеній Яковлів. Вони традиційно привітали учасників та побажали чесної перемоги.

Турнір провели в формі чемпіонату. Усі гравці мали зіграти один з одним, набираючи очки.

...
Читати далі...
.

 

«КНИГИ – ЦЕ ЛЮДИ В ПАЛІТУРКАХ»

Студентська науково-практична конференція «Сучасний стан та перспективи розвитку дитячої книги в Україні» відбулася на факультеті філології й журналістики імені Михайла Стельмаха 13 грудня. Форум проходив у рамках заключного етапу вивчення наукової дисципліни «Історія української літератури першої половини ХІХ ст. Дитяча література» студентами-філологами 2 курсу.

Організатор заходу, кандидат філологічних наук, доцент кафедри української літератури Алла Віннічук зауважила: «Такі свята потрібно проводити, тому що вони популяризують дитячу книгу, прививають лю ...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0