Неділя ,28.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Актуально
СТУДЕНТ – СОЦМЕРЕЖА − ВИКЛАДАЧ

Співпраця студентів і викладачів завжди була плідною та цікавою. А з появою різноманітних веб-сторінок стала більш простою. Тепер чи не кожного студента (так само, як і викладача) можна знайти в графі пошуку будь-якої соціальної мережі.

Майже весь вільний час проводимо у віртуальному світі: слухаємо музику, спілкуємося з друзями, переглядаємо фото чи просто відкриваємо акаунт в очікуванні важливого повідомлення. В Інтернеті практично живемо. Для когось – це безглузда трата часу, а хтось вважає, що це корисно і читання статусів теж духовно збагачує.

...
Читати далі...
.

 

ДОМАШНІ ГОСТИНЦІ УЧАСНИКАМ АТО

Акцію «Домашні гостинці для АТО» організував відділ виховної роботи педуніверситету спільно з учасниками проекту «Мольфар». До заходу мали змогу долучилися усі студенти ВНЗ.

На території університету працювало декілька пунктів збору допомоги, до яких всі охочі приносили продукти харчування: картоплю, консервацію (овочева, рибна, м’ясна), крупи, макарони, мед, горіхи тощо. Усього було зібрано майже 1500 одиниць продукції. Бійцям також передавали листи.

...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТИ ЗА ЧИСТЕ ДОВКІЛЛЯ

Екологічний захід у межах програми «Екологічне місто», що реалізується у Вінниці за сприяння Вінницької міської ради, КУП «Ековін», ТОВ «Екодрайв» та БФ «Подільська громада» відбувся у Вінницькому педуніверситеті 24 грудня.

Громадські активісти навчали студентів як правильно сортувати сухі та вологі побутові відходи у відповідні контейнери.

Найактивнішими із сортування  сміття виявилися мешканці гуртожитків 4а і 4б, які зібрали 2 контейнери «сухих» відходів д ...
Читати далі...
.

 

ЯРМАРОК ЗАРАДИ БЛАГОДІЙНОСТІ

15 грудня в інституту філології й журналістики за ініціативи Ради студентського самоврядування, відбувся благодійний передноворічний ярмарок. Метою акції став збір коштів для дитячого будинку-інтернату й на потреби бійців АТО.

Ярмарковий прилавок був заповнений ласощами на будь-який смак: від цукерок і печива, до фруктів та чаю. Студенти та викладачі поставилися до дійства із неабияким ентузіазмом, тому всі смаколики «розійшлися» швидко. Окрім того, для дітей-сиріт кожна із академічних груп зробила окремий внесок: було зібрано велику кількість теплого одягу, іграшок і канцелярії, дехто допомагав грошима. Усе це буде доставле ...
Читати далі...
.

 

ПРО ВІЙНУ НА ДОНБАСІ З ПЕРШИХ ВУСТ

У рамках книжкового клубу «Автограф» у Вінницькому педуніверситеті відбулася презентація книги «Донбас – арена війни», укладач якої в.о. завідувача кафедри журналістики Донецького національного університету Олена Тараненко. На презентації були присутні студенти інституту історії, етнології і права, інституту педагогіки, психології та мистецтв, працівників бібліотеки.

«Донбас – арена війни» – це збірка 50 реальних життєвих історій, аналітичних роздумів, філософських висновків, спровокованих ситуацією на Донбасі в 2014-2015 роках. Авторами цих історій є мешканці Донбасу, які змушені були покинути ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 14 15 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0