Понеділок ,20.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
ВІННИЧАНИ СКАЗАЛИ СВОЄ СЛОВО: «ВІННИЦЯ – ЗА ЄВРОПУ!»

Вінничани всією громадою приймали резолюцію «Вінниця за Європу». До намету, в якому збирали підписи на підтримку Євроінтеграції, вишикувалась черга небайдужих.

Мітинг відбувся 2 ...
Читати далі...
.

 

З ТУРБОТОЮ ПРО МІСТО Й ВІННИЧАН

З кожним днем м. Вінниця набуває вигляду європейського міста: реставруються фасади будинків, оновлюються парки та сквери, створюються фонтани, асфальтуються дороги. Міська влада докладає максимум зусиль, аби вінничани почувалися зручно й комфортно. 

Увагу з боку органів місцевого самоврядування нещодавно довелося сповна відчути студентам, викладачам і мешканцям будинків, які розташовані поблизу Вінницького державного педуніверситету.

...
Читати далі...
.

 

ДЕНЬ ЗА ДНЕМ

З нагоди 20-річчя заснування Народознавчого центру нашого університету було проведено виставку витинанок, організатором якої стала навчально-наукова лабораторія з етнології Поділля на чолі з завідувачем Тетяною Пірус.

На виставці представлено 108 витинанок відомих майстрів та студентів нашого ВНЗ, серед яких роботи С. Поляруш, Т. Онілової, Т. Дощин, Л. Пустовойт, М. Городинської  та С. Танадайчук.

Гордіс ...
Читати далі...
.

 

НЕПОВТОРНІ, ПРЕКРАСНІ, НАТХНЕННІ, ВЕСЕЛІ, АКТИВНІ!

Приймiть щирi вiтання з нагоди Мiжнародного дня студента – свята, що органiчно об'єднує на теренах Вінниччини десятки тисяч талановитих i перспективних молодих людей.

Мiжнародний день студента було засновано 1941 року в Лондонi на мiжнароднiй зустрiчi студентiв, якi боролися проти фашизму, а встановлений у пам'ять про розправу зi студентською демонстрацiєю в окупованiй нiмцями Празi в 1939 роцi.

Зараз цей день є символiчним об'єднанням студент ...
Читати далі...
.

 

УКРАЇНО-АЗЕРБАЙДЖАНСЬКИЙ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ

У Вінниці розпочав роботу Україно-Азербайджанський молодіжний форум «Молодь без кордонів: міжкультурний діалог», ініціатором якого виступило Міністерство молоді та спорту України.

Співпраця молодіжних громадських організацій України та Азербайджану має усі шанси у майбутньому зміцнити міжнародні зв’язки в сфері молодіжної політики, сприятиме вдалому обміну досвідом щодо подальшої співпраці у сфері бізнесу.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0