Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
ІЗ ПОТОКУ НОВИН

«Подільська регіональна лексикологія: стан та перспективи» – під такою назвою в ІФЖ пройшла ІІ регіональна студентська наукова конференція. У ній брали участь студенти п’яти вищих навчальних закладів України з Вінницької, Житомирської, Хмельницької та Черкаської областей.

На пленарному засіданні, у якому свої дослідження представили викладачі цих «вишів», піднімались актуальні питання історіографії подільської регіональної лексикології та особливості подільських говірок у творчості літературних діячів.

...
Читати далі...
.

 

СПАСИБІ, МАМО, ЗА ЖИТТЯ Й ЛЮБОВ!

Мама… Її любов оточує нас з самого народження. Навіть раніше, як тільки тест показує дві смужки, вона вже любить свого сина або дочку. Ніхто не вміє любити так щиро і безкорисно, як мама… 

Тільки подумати, наші матері присвячують нам усе своє життя… Вони стають нам янголами-хранителями. Лише мама зрозуміє, підтримає та дасть потрібну пораду. Лише мама знає, які слова потрібні, щоб тебе заспокоїти, коли ти сердитий, сумний або в розпачі. Лише мама побачить усе в твоїх очах…

Здаєть ...
Читати далі...
.

 

Н О В И Н И

Шанувальники і просто любителі інструментальної музики відклали усі важливі справи, аби завітати до ІППМ на фестиваль баяністів. Слухачі насолоджувались класичними творами Сезара Франка, одного із найвидатніших композиторів органної музики. Почули витвори музичного мистецтва сучасників, зокрема одеського композитора Віктора Власова. Їх виконували Андрій Гавлюк (1 курс) та Андрій Мілінчук (ОКР «спеціаліст»).

Аня ШУРАЄВА

...
Читати далі...
.

 

НОВИЙ НОМЕР "СТ"

25 квітня вийшов 60-ий номер молодіжної газети Вінницького педуніверситету "Студентська територія".

Втамувати інформаційний голод можете, звернувшись до розповсюджувачів та в редакцію часопису (головний корпус, ауд. 331). Чекаємо зворотнього зв'язку!

Редколегія

.

 

ОРГАНІЗУЙ СВОЄ ДОЗВІЛЛЯ

Мабуть, ніхто не буде заперечувати, що вдало проведене дозвілля урізноманітнює наше життя, дарує гарний настрій, враження і надовго заряджає позитивною енергією.

Як і раніше, в організації  вільного часу студентам допомагає Профспілковий комітет Вінницького педуніверситету. Зокрема, постійно тут можна придбати квитки (за зниженою вартістю) до кінотеатру ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0