Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин
"СТУДЕНТСЬКУ ТЕРИТОРІЮ" ВИЗНАНО КРАЩОЮ В УКРАЇНІ

7 листопада на Всеукраїнській виставці-конкурсі газетних видань молоді "Молодіжний акцент 2013" у м.Запоріжжі газета Вінницького педуніверситету "Студентська територія" посіла почесне 2 місце в номінації "Краща студентська преса України". Це вже четверта перемога редколективу за 7 літ функціонування часопису: двічі було перше місце і двічі друге. 

Приємно, що з-поміж 53 періодичних видань з усієї країни, саме "Студентську територію" справедливо визнано якісним періодичним виданням для тих, хто навчає і вчиться. Висловлюю щирі слова вдячності усьому редакційному колективу, зокрем ...
Читати далі...
.

 

ДЕНЬ ЗА ДНЕМ

Випускниця інституту педагогіки, психології та мистецтв Ольга Стороженко здобула титул «Віце-Міс» на Всеукраїнському конкурсі краси «Міс Донбас OPEN 2013», який проходив у Донецьку.

Ольга Стороженко вже має досвід участі в мінімум 5 престижних конкурсах – торік вона стала «Міс студентство», а потім перемогла на «Перлині Чорного моря».

...
Читати далі...
.

 

VIVAT ACADEMIA! VIVANT PROFESSORES!

Цьогоріч викладачі та студенти нашого університету вкотре зібрались разом для святкування Дня працівників освіти України. Незважаючи на похмуру, майже зимову погоду за вікном, у холі Мистецького центру представники профкому зігрівали охочих гарячим чаєм та кавою, пригощали солодощами; в концертній залі справжнім весняним теплом наповнювали серця й душі глядачів учасники художньої самодіяльності.

Виконувач обов’язків ректора університету, доц. О. Криворучко привітав колег із професійним святом, а також вручив відзнаки, грамоти та подяки кращим працівникам навчального закладу.

...
Читати далі...
.

 

РАДІО «ЮНІТОН» В ІНТЕРНЕТ

Студентське радіо «ЮНІТОН» із коридорів університету перебралося в Інтернет на сайт зазети «Студентська територія» за адресою www.st-gazeta.at.ua. До вашої уваги щодня: новини, цікаві рубрики, тематичні передачі, які готуватимуть студенти напряму підготовки «Журналістика», і, звичайно, порція найкращих пісень, інструментально ...
Читати далі...
.

 

ІЗ ПОТОКУ НОВИН. ЧЕРВЕНЬ - 2013

На базі нашого університету на чолі з доктором філологічних наук, академіком, професором, президент АНВО України М. Дубиною відбулося виїзне засідання президії Академії наук вищої освіти України та представників регіонального відділення. Студенти і викладачі навчального закладу мали змогу вести дискусію із вченими, які активно працюють в освіті, збагатили науку результатами першорядного значення, отримали міжнародне визнання. Гості познайомилися з історією педуніверситету, його матеріально-технічною базою, науковими здобутками.

Власкор.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0