П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Література
«СКАЖИ МЕНІ ЩОСЬ ХОРОШЕ…»

У педагогічному закінчилися пари, але ніхто не поспішав додому, тому що всі квапилися на літературно-музичний вечір «Якщо ви є – будьте першими», присвячений 85-річчю від дня народження Роберта Рождественського.

Учасниками заходу були студенти факультету іноземних мов під керівництвом кандидата філологічних наук, доцента кафедри германської і слов’янської філології та зарубіжної літератури Світлани Таратути.

...
Читати далі...
.

 

РЕГІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС «СВІТ ПРАВДИ І КРАСИ»

Щирі, усміхнені та захоплені учні, студенти й викладачі відкривають завершальний етап І Регіонального конкурсу словесної творчості «Світ правди і краси», присвячений вшануванню пам’яті Михайла Стельмаха.

Із вітальним словом виступила декан факультету філології й журналістики ім. М.Стельмаха , доктор філологічних наук, професор Інна Завальнюк: «Для участі в конкурсі надіслали роботи 36 осіб.

Надзвичайно приємно, ...
Читати далі...
.

 

ЗАПАХ ВЕСНИ БЕНТЕЖИТЬ ДУШУ

Весна - це ковток свіжого, тeплого,наповненим запахом ранніх квітів повітря. Це пора,коли люди скидають із себе важкі пуховики і,здається, наче камінь з душі впав.

Це час, коли ти чуєш цвipінькання перших пташечок, що прилетіли з далекого півдня і розумієш, що ось вона вже стоїть на порозі, підморгуючи зимі, так сказати м'яко натякає що її зірковий час уже пройшов і пора звільняти місце для нової зірки-весни.

Цієї пори немов ...
Читати далі...
.

 

ЯКОГО КОЛЬОРУ ІСТИННЕ ЗЛО?

Холодними весняними вечорами, коли густий морок поглинає останні промені денного світла, коли всі живі істоти, окрім студентів, лягають спати, прокидаються сили темряви.

Лиш люди з хоробрим серцем здатні поринути у світ загадок і таємниць, зустрітись зі злом та вийти переможцем. Аби потрапити туди, не потрібні двері, варто тільки розкрити книжку.

Під тверду палітурку збірки «Колір зла» Дев ...
Читати далі...
.

 

СВЯТКУВАЛИ ЮВІЛЕЙНУ ВЕСНУ НІНИ ГНАТЮК (відео)

70-річний ювілей поетеси, члена Національної спілки письменників України, журналістки, випускниці Вінницького педуніверситету Ніни Гнатюк святкували на факультеті філології й журналістики ім. М. Стельмаха 23 березня.

У творчому доробку винуватиці торжества поезії, що вирізняються проникливим ліризмом та розкривають світосприйняття сучасника. Зокрема, збірки «Пелюстка грому», «Прощання з березнем», «Посіяла жито», «Час колосіння», «Дякую долі», «Поки люблю і вірю» та ін.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 ... 8 9 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0