П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Майстер-клас
ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ ЮЛІЇ МЕЛЬНИК

Майстер-клас від кореспондента «Газети по-українськи» та журналу «Країна» відбувся у Вінницькому педуніверситеті 25 жовтня. Досвідом зі студентами-журналістами 1 та 2 курсів поділилася випускниця кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Юлія Мельник.

Зустріч пройшла у формі діалогу, зокрема гостя – журналіст рубрики «Діаспора» – розповіла про мовне питання у газетних публікаціях (у більшості матеріалів використовується суржик та розмовна мова), навела приклади того, як наші співвітчизники, перебуваючи за кордоном, досягають усп ...
Читати далі...
.

 

ЛЮДСЬКІ ДОЛІ В ПОЕЗІЇ І МУЗИЦІ РАДІОЕФІРУ

До студентів-журналістів 2 курсу завітали талановиті гості – Зоя Тищенко, журналістка Вінницького обласного радіо і Тетяна Скомаровська, ведуча радіо «Хвиля» 8 листопада. Радіожурналістика – їхнє покликання.

Вони розповіли студентам про досвід роботи, наголосивши, що журналісти пізнають життя людини зсередини, переживають разом із нею радощі і біди, спілкуються не тільки голосом, але й душею.

Зауважили, що людину завжди потрі ...
Читати далі...
.

 

«РІДНА МОВА – РОЗУМ, ДОСВІД, ПОЧУТТЯ»

Питання популяризації української мови на теренах держави обговорили першокурсники-журналісти в межах вивчення дисципліни «Українська мова в ЗМК» (викладач – доц. Володимир Каленич).

25 вересня майбутні медійники провели мистецько-пізнавальний захід, присвячений значенню рідного слова в житті українців.

Кожен студент групи 1-ЖА зробив внесок у розгляд проблеми. На початку модератор Наталія Патраманська наголосил ...
Читати далі...
.

 

«VLASNO» ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ

Керівник інформаційного сайту «Медіа центр «VLASNO» Ольга Маліновська завітала до студентів-журналістів та рекламістів Вінницького педуніверситету з пропозицією долучитися до створення онлайн-медіа. Вона повідомила про особливості роботи веб-порталу, наголосила на оперативності й неупередженості подачі матеріалів та запропонувала майбутнім журналістам співпрацювати із редакційним колективом.

Гостя зазначила, що сьогодні в ньюзрумі «VLASNO» працюють близько 30 осіб. Це одна з найбільших редакцій онлайнових медій в Україні. Основним завданням інформаційного ре ...
Читати далі...
.

 

«УЧЕНЬ – ЦЕ СМОЛОСКИП, ЯКИЙ ПОТРІБНО ЗАПАЛИТИ»

Майстер-клас учителя ЗОШ І-ІІІ ст. №4 м. Гайсина Наталії Немировської «Застосування інтерактивних технологій при вивченні української мови і літератури» відбувся на факультеті філології й журналістики ім. М. Стельмаха 19 квітня.

Захід для студентів-філологів 3 й 4 курсів організувала кафедра методики філологічних дисциплін і стилістики української мови.

На початку з вітальним словом до гості звернулася старший викладач Оксана Пойда. Во ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0