Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Майстер-клас
ПРО СПЕЦИФІКУ PR В ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦЯХ

Молоді, але вже знані у Вінниці редактори онлайн-видань і представники сфери зв’язків з громадськістю завітали до рекламістів-третьокурсників у межах навчальної дисципліни “Теорія і практика PR” (викладач А. І. Сімашова) 4 квітня.

Своїм досвідом у сфері піару громадських організацій поділилася зі студентами випускниця факультету філології й журналістики, а нині – PR-менеджер IHUB Vinnytsia Анна Савчинська.

...
Читати далі...
.

 

МЕДІА-ЕКСПЕРТ ІРИНА ЗЕМЛЯНА ГОВОРИЛА ПРО БЕЗПЕКУ ЖУРНАЛІСТІВ

Студенти-журналісти Вінницького педуніверситету неодноразово читали та спілкувалися про ситуації, в які потрапляють мас-медійники, яких відряджають в «гарячі точки».

31 березня в стінах ВНЗ вони мали нагоду дізнатися детальніше, як поводитись, опинившись у зоні бойових дій.

Ірина Земляна – медіа-експерт, тренер з безпеки ГО «Інститут масової інформації» (м. Київ) провела тренінг, під час якого навчала майбутніх журна ...
Читати далі...
.

 

«МОЯ ГРУПА КРОВІ – ЖУРНАЛІСТИКА»

Кореспондент газети «33-й канал», випускниця факультету філології й журналістики Анастасія Яковишина завітала з майстер-класом до студентів-журналістів 2 курсу Вінницького педуніверситету 29 березня.

Вона розповіла особливості роботи в друкованому періодичному виданні, поділилась секретами проведення інтерв’ю, презентувала найтиражнішу газету Вінниччини «33-й канал», ознайомила з її проблемно-тематичним наповненням. Зауважила також, що у додатки «Молодіжка» та «Подільська порадниця» студенти можуть надсилати власні матеріали, які обов’язково знайдуть своє м ...
Читати далі...
.

 

«ПРИРОДА – МАЙСТЕРНЯ, А ЛЮДИНА В НІЙ – ПРАЦІВНИК»

Зустріч першокурсників напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету з прес-секретарем Вінницького обласного управління лісового та мисливського господарства Станіславом Вовком відбулася 20 березня.

З ініціативи наставника, завідувача кафедри журналістики, реклами та зв’язків громадськістю Віталія Гандзюка студенти дізналися про надбання лісового фонду, проблеми флори та фауни Вінницької області.

...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТАМ-ЖУРНАЛІСТАМ ПРО РОБОТУ НОВОЇ ПОЛІЦІЇ

Майже два роки тому в Україні розпочалися реформи, мета яких викорінення корупції та беззаконня в судовій та правоохоронній системах. 21 травня 2015 року Верховна Рада підтримала прийняття Закону «Про Національну поліцію».

Розповісти майбутнім журналістам про результати реорганізації місцевих органів МВС до Вінницького педуніверситету завітала начальник відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області, підполковник поліції, випускниця факультету філології й журналістики ім. М. Стельмаха Анна Олійник.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0