Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Різне
«Разом ми можемо більше»

     Саме під таким гаслом відбулась зустріч народного депутата України Лесі Оробець зі студентами ВДПУ, майбутніми вчителями.

     Під час заходу обговорювалися проблеми реформування освітянської галузі. Особливе місце у розмові посідала тема ЗНО. Учасники дискусії дійшли думки, що незалежне оцінювання не можна вважати панацеєю від усіх бід вітчизняної освіти. Це лише перший серйозний крок до змін на краще – як у середній, так і вищій освіті. Мова йшла про ключову ланку більш системних перетворень, яка невідворотно тягне за собою решту.

 &nbs ...
Читати далі...
.

 

Підтримуємо молодіжні ініціативи

     Третьокурсники спеціальності «Журналістика» провели засідання «круглого столу» на тему «2009-ий — рік молоді в Україні» за участі начальника управління з питань сім’ї, молоді, спорту й туризму міської ради Руслана Анфілова.

     Із розповіді гостя студенти дізналися, що представники цього підрозділу займаються організацією дозвілля молоді. Нині це їм вдається найкраще. За словами Руслана Анфілова, УМР підтримує місцеві перспективні музичні колективи, допомагає у підготовці презентацій, перших концертів молодих гуртів (у їхньому розпорядженні МПМ «Зоря»), проводить КВК, запрошує на концерти «під відкритим небом» відомих українських зірок, організов ...
Читати далі...
.

 

Фотофакт

    
     Нещодавно в обласній бібліотеці ім. Тімірязєва в рамках проекту «Право на правду» (мандрівний фестиваль, присвячений правам людини) відбулася зустріч із відомим журналістом Ігорем Чайкою. Він – автор документального фільму «Геній міста», який під час зустрічі переглянули учасники. На фото: Ігор Чайка роздає автографи студентам нашого університету.
.

 

У дитячому світі навіть дорослі стають дітьми

     Відомий письменник-мораліст Жан Лабрюйєр писав: «У дітей немає ні минулого, ні майбутнього, зате, на відміну від нас, дорослих, вони вміють користуватися сьогоденням». Дійсно, щира посмішка дитини ладна творити чудеса: сіра буденність замальовується веселковими кольорами, а дорослі стають дітьми.

     Важко усвідомлювати, що в Україні, згідно статистики, щорічно зростає кількість дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківської опіки. У нашій державі 30 тисяч дітей потребують моральної підтримки та сімейного затишку. Вірите чи ні, але діти, яких безжалісно «поранило життя», теж вміють сміятися.

     Школа-інтернат у с. Стара Прилука ( ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0