Четвер ,9.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Різне
Чи працюватиме санаторій-профілакторій наступного року?

     Нещодавно на ректораті обговорювалося питання про тимчасове призупинення діяльності санаторію-профілакторію «Педагог» у 2010 році. З цього приводу університетом поширились різні чутки. Пояснити ситуацію читачам «СТ» погодився головний лікар санаторію-профілакторію «Педагог» Степан Мазур:

     - Так, дійсно, підіймалося питання про закриття нашого оздоровчого закладу на невизначений термін. Аби вести такі серйозні розмови, була досить вагома причина. Складна економічна ситуація в Україні спричинили недофінансування лікувального закладу з боку Вінницького відділення фонду соціального страхування.

     Як відомо, 30 жовтня було оголошен ...
Читати далі...
.

 

Вчитель математики: проблеми та перспективи

     112 провідних математиків України нещодавно завітали до нашого університету на Всеукраїнську науково-методичну конференцію «Стан та перспективи підготовки вчителя математики в Україні». Сама ж конференція присвячена 70-й річниці заснування колишнього фізико-математичного факультету.

     Учасники наукового форуму протягом двох днів обговорювали проблему покращення функціонування математичної галузі в Україні та ефективної підготовки вчителя математики.

     - У нашому університеті є багато науковців, які переймаються питаннями методичної та фундаментальної підготовки майбутніх педагогів, удосконалення й розвитку інформац ...
Читати далі...
.

 

Віктор АНДРІАНОВ «ПРИДБАЙТЕ ПЕРШУ МАРКУ ДЛЯ СВОЄЇ КОЛЕКЦІЇ»

     Мабуть, у кожного з нас є захоплення… не просто захоплення, а пристрасть, яка наснажує душу. Та пристрасть, яка інколи закриває очі навіть на сім'ю чи кохану людину. Для когось, наприклад, це може бути література, для когось шедеври мистецтва, а для когось – колекціонування. Останнє здавна вселяло в людей шаленство та одержимість. Колекціонери не шкодують великих грошей за непримітні, з погляду звичайної людини, речі.

     До колекцій входять найрізноманітніші «експонати»: починаючи з пивних кришечок і закінчуючи автомобілями. І, що цікаво, інколи перші досягають такої ж ціни, як останні.
Зараз же мова піде про людину, яка зберігає захоплення свого життя ...
Читати далі...
.

 

Спортивний щоденник

     11-12 грудня у м. Черкасах відбулись Всеукраїнські змагання з легкої атлетики за участю студентів ВНЗ, серед яких були спортсмени із Інститут фізичного виховання і спорту нашого університету. За результатами, ІІІ місце в стрибках у висоту студентка Яна Заяц. На дистанції 60 метрів з бар’єрами ІІІ місце виборов Олександр Білоконь. У потрійному стрибку в довжину з розбігу ІІІ місце посів Вадим Поляк. В естафетному забігу 4х200 м наша збірна зайняла третє загальнокомандне місце.

*    *    *

     Протягом двох днів у Вінниці проходив Чемпіонат облас ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 61 62 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0