П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Таїна фаху
ПЕРШЕ ГУМОР-ШОУ ВІД «ЖУР’ЯТІВ»

Першокурсники напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету презентували літературно-музичну композицію як підсумок вивчення дисципліни «Техніка мовлення» (викладач – доцент Віталій Гандзюк).

Захід відбувся у форматі розважальнього шоу під назвою «Журяти». Студенти застосували максимум набутих знань із дисципліни.

...
Читати далі...
.

 

ПЕРШОКУРСНИКИ У ПРОЕКТІ "Newsroom"

Студенти-першокурсники напряму підготовки «Журналістика» Вінницького педуніверситету Руслана Богацька, Ірина Кальченко, Анастасія Голошивець, Ольга Хлівнюк, Діана Літвінова та Наталя Ніжинська взяли участь в установчій сесії студентського медіа-проекту «Ньюзрум», яка відбулася в інтернет-прес-центрі «Репортер Вінниця» 20 грудня.

Завдання медіа-проекту – впродовж 5 місяців (грудень 2016 - травень 2017 р.) учасники в командах працюватимуть над матеріалами, що висвітлюватимуть роботу вінницьких мас-медіа. Очільник «Ньюзруму» – директор ТРК «Подільські комунікації» Ігор Шевченко.

...
Читати далі...
.

 

НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ «МОЛОДЕ ПЕРО 2016» (відео)

День відкритих дверей на кафедрі журналістики, реклами та зв`язків з громадськістю Вінницького педагогічного університету зібрав випускників шкіл області 20 грудня.

Учні мали нагоду побачити й почути, чим живе факультет філології й журналістики ім. Михайла Стельмаха, ознайомилися з умовами вступу до вишу та дізналися про сертифікати ЗНО, які варто буде подавати під час вступу на спеціальність «Журналістика» (українська мова та література; історія України; творчий конкурс).

...
Читати далі...
.

 

ГОТОВІ ВЧИТЕЛЮВАТИ

Методичний колаж «Організація позакласної роботи в системі літературної освіти учнів» організували у Вінницькому педуніверситеті на факультеті філології й журналістики ім. Михайла Стельмаха 14 грудня.

Майбутні вчителі української мови та літератури продемонстрували майстерність у проведенні позакласних уроків.

Модератором заходу була Оксана Пойда, старший викладач кафедри методики філологічних дисциплін і стилістики у ...
Читати далі...
.

 

СОЛОВ’ЇНА, БАРВІНКОВА, УКРАЇНСЬКА

Проведення тематичного тижня української писемності та мови ініціювала студентсько-викладацька спільнота факультету філології й журналістики ім. Михайла Стельмаха. Організували різноманітні заходи: флешмоб «Щохвилини з мовою в серці…», студентську міжвузівську науково-практичну конференцію «Науково-дослідне та навчально-дослідне завдання: пропедевтика, досвід, перспективи», круглий стіл «Патріот, мовознавець, учитель… (до 90-річчя від дня народження професора Петра Дудика)» та книжкову виставку-огляд «Українська писемність: від Нестора-літописця до сьогодення».

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 21 22 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0