П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2018 » Березень » 11
НОВИЙ ТЕЛЕКАНАЛ «МЕДИЧНИЙ» ФОРМУВАТИМЕ ЗДОРОВ’Я ВІННИЧАН

На початку березня у вінницькому телевізійному ефірі з’явиться перший в Україні науково-просвітницький канал «МЕДИЧНИЙ», мета якого – зорієнтувати глядача в новітніх, дієвих методах лікування, сформувати своєрідний маршрутний лист у виборі медичної установи, свого лікаря.

Діна Гандзюк, директор телеканалу «МЕДИЧНИЙ», відома на Вінниччині журналістка, яка понад 14 років вела авторський проект «Лінія здоров’я» на ТК «ВДТ», зазначає, що це простір для формування здоров’я кожної родини: «Лікар... Він супроводжу ...
Читати далі...
.

 

LEVEL UP або Перший семестр пройдено

Три. Два. Один. Вітаємо, ви перейшли на новий рівень. Надано доступ до наступної локації… Вдалої гри!

Якщо бути відвертою, я ніколи не забороняла фантазувати, тому завжди була переконана в тому, що наше життя – це гра. Своєрідний квест, де панують свої правила та закони. Квест, який триває від моменту народження до самої смерті.

Перший семестр в університеті можна порівняти з проходженням нової досі невідомої пл ...
Читати далі...
.

 

МАЙБУТНІМ ЖУРНАЛІСТАМ РОЗПОВІЛИ, ЯК ПРАВИЛЬНО ПИСАТИ ПРО КОНФЛІКТИ

Семінар «Висвітлення конфліктів: стандарти журналістської діяльності», організований Академією української преси, відбувся 1 березня. Студенти першого та другого курсу спеціальності «Журналістика» стали учасниками заходу.

Тренерами та експертами були: виконавчий директор Академії української преси Андрій Коваленко, фундатор Комісії з журналістської етики, засновник газети «Дзеркало тижня» Володимир Мостовий, медіатренер, кандидат філологічних наук, асистент періодичної преси КНУ імені Тараса Шевченка Андрій Юричко.

...
Читати далі...
.

 

Андрій КУЛИКОВ: «СЕРЕД УСІЄЇ НЕПРАВДИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ХОЧЕТЬСЯ ЧОГОСЬ СВІТЛОГО»

Національна журналістська премія «Media etc.» спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА 1 березня представили медіадиспут «Сучасні медіа: тенденції, популярність і боротьба з фейками». Не тільки фахові медійники, а й студенти-журналісти першого курсу Вінницького педуніверситету взяли участь у заході, спікером якого став відомий журналіст Андрій Куликов.

Спираючись на досвід роботи у ЗМІ, медійник зміг детально роз’яснити причини та наслідки впливу фейкових новин на суспільство, керуючись діяльністю еко ...
Читати далі...
.

 

«І ЗУСТРІЛАСЬ ПОЕЗІЯ З МУЗИКОЮ»

Зустріч з письменницею Галиною Рибачук-Прач відбулася в читальній залі бібліотеки у межах засідання клубу «Автограф». Учасниками заходу стали студенти педуніверситету, бібліотекарі, викладачі, а також поетеса, композитор й автор-виконавець Вероніка Остапчук, організатор спільноти «Імпреза» Ірина Федорчук.

Письменниця розповіла про свої збірки, а також продекламувала деякі вірші. Зокрема, творча праця «Герої Майдану» – присвята Небесній Сотні, яка складається з розповідей про кожного з них. Також авторка розповіла про серію власних дитячих збі ...
Читати далі...
.

 

ВІННИЦЬКИЙ СУД ВІДКРИТИЙ ДО СПІВПРАЦІ З ГРОМАДСЬКІСТЮ

Студенти-журналісти 1ЖБ групи завітали до Вінницького адміністративного апеляційного суду в межах вивчення навчальної дисципліни «Політологія».

– Активна комунікація є пріоритетом у діяльності нашого суду. Особливо важлива взаємодія з юним поколінням, адже юридично грамотна та обізнана молодь – це вирішальний крок до розвитку в Україні громадянського суспільства та становлення правової держави», – зазначила начальник відділу забезпечення діяльності Голови суду та його заступника Олена Мілієнко.

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0