Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Особистісний розвиток – понад усе!

Про секрети особистісного зростання та тонкощі розв’язання конфліктних ситуацій дізнавалися студенти педуніверситету на психологічному тренінгу, проведеному за сприяння ГО «Суспільна Служба України» в межах п’ятирічного проекту UNITER, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

...
Читати далі...
.

 

ВІННИЦЬКА МОЛОДЬ «ФЛЕШ-МОБИЛА» ПОЕЗІЮ ЛІНИ КОСТЕНКО

Півсотні молодих і небайдужих вінничан зібралося на Театральній площі, щоб привітати улюблену поетесу флеш-мобом «Живий вірш». Студенти в унісон декламували її найпопулярніші поезії, запрошуючи перехожих поринути на мить у світ художнього слова.

Організували акцію дві вінницькі студентки-третьокурсниці з педагогічного та медичного університетів – Анастасія Яковишина т ...
Читати далі...
.

 

ВІКТОРІЯ ГРАНЕЦЬКА ПРЕЗЕНТУВАЛА РОМАН «МАНТРА-ОМАНА»

З приходом весни завітала до нас Вікторія Гранецька – таємнича диво-жінка, цікава співрозмовниця, випускниця інституту педагогіки, психології та мистецтв нашого навчального закладу, молода українська письменниця-прозаїк.

Предметом роз ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТІВ ЗАХИСТИТЬ ДІЛЬНИЧНИЙ ІНСПЕКТОР

Дільничні інспектори міліції – це люди, які змушені тримати руку на пульсі подій, бути «в курсі» життя кожної родини, знати деталі сімейних трагедій, характерів та стосунків. Окрім того, вони повинні вміти правильно оцінити ситуацію та вирішити її у відповідності до закону.

Студентам нашого університету, які проживають у межах студмістечка, теж інколи доводиться звертатися до правоохоронних органів за допомогою. До того ж, дільниця знаходиться близько – в гуртожитку №4а. У будні й свята тут працює ...
Читати далі...
.

 

ДОНОРСТВО – КОРИСТЬ ДЛЯ ДУШІ ЧИ ТІЛА?

Пункт прийому крові. Стою в черзі, поруч зі мною п’ятеро одногрупниць, і знайомий, на курс старший. У кожного з нас у руках паспорт, анкета донора та величезне бажання допомогти хворій дитині, пожертвувати хоча б тим, чим можемо – своєю кров’ю.  Пройшовши стандартну процедуру обстеження у лікарів, попивши чаю з цукром і печивом (це обов’язково перед здачею крові), опиняюся в спеціально обладнаній палаті, де, власне, все і відбувається.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 223 224 225 226 227 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0