Субота ,18.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
ПРОТИОТРУТА ВІД КОХАННЯ

Коли людина закохується, вона починає жити поза межами реального. Даруйте за пафос та надмірний романтизм, проте і тут впадає в око другий бік цієї любовної медалі. Поки вас накрило дурманною вуаллю, займуся приготуванням протиотрути.

Для початку потрібно виявити «хворого» та визначити ступінь тяжкості недуги. Отож, вдивляємося в обличчя перехожих та починаємо «полювання». Бачите цей задурманено-мрійливи ...
Читати далі...
.

 

МІСЬКІ РУБІКОНИ

А ви любите весну? Цей філософсько-ліричний час, коли світ навколо трохи змінюється? Відірвіться від монітора і погляньте у скляний віндоус. Примітка: скляний віндоус знаходиться на стіні. Стіна цегляна, а не «ВКонтакті».

…А там, за будинком, огорнуті свіжим повітрям, радіють «бомжі» ...
Читати далі...
.

 

НАРОДНИЙ БРЕНД – КОХАННЯ

Тема, що в усіх на устах. Не зрозумієш, що модніше – сопливо-рожево виявляти нещирі й занехаяні свої «почуття», чи закочувати очі у притворних судомах й кричати, що усі закохані – хворі (на що вони хворі, на хворобу Паркінсона, чи африканську лихоманку?).

От тільки й циніки теж піддані зараженню, і вірус бродить у їхніх венах. Бо й вони десь у глибині душі (чи, може, п’ятки), мріють про велике, чисте, св ...
Читати далі...
.

 

ЙОГО ЗРАДЛИВО-НЕЗАЙМАНА ВЕСНА

Вона – Весна… Незаймано-прекрасна… Ще ніким не цілована, не голублена, не обіймана… Така довірлива і наївна на перший погляд. Вона чарує, дивує, манить і заворожує. Хмелить, п’янить, дурманить і змушує адреналін у крові втричі швидше рухатися. Така неймовірна, хоча й очевидна, недоторкана, хоча вже давно не цнотлива, несказанна, проте мовлена-перемовлена далеко уже й не сотні разів великими митцями поетичного хисту.

Ти думаєш, вона справжня і незрадлива? Помиляєш ...
Читати далі...
.

 

«СЕРДЕЧНА» ПОДОРОЖ

 Впало додолу Серце... Закотилося під старий скрипучий диван і сидить там із учорашнього дня. Принишкло налякане. Довкола метушаться люди, бігають у пошуках пропажі, гукають: «Агов, Серце-е-е!» Родичі, друзі, лікарі... Доброзичливці і не зовсім, або просто випадкові вуличні роззявляки.

Звідусіль сипляться безглузді запитання: Коли? Де? Як? Ажі ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 229 230 231 232 233 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0