Вівторок ,21.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
ВІН ПРИЙШОВ І ПІШОВ ВОСЕНИ

Того дня мжичив такий дрібненький та неприємний дощик, що навіть не хотілося виходити з теплої кімнати. Але більшість студентів спеціальності «Журналістика», навіть попри таку погоду, у приміщенні телерадіокомпанії «ВІНТЕРА» вшанували пам'ять одного з кращих викладачів кафедри журналістики Олега Пасічника.

Минув рік з дня смерті улюбленого Вчителя. Рідні, друзі, знайо ...
Читати далі...
.

 

Сергій ГАЛЬЧАК: «У КОЖНОЇ ЛЮДИНИ СВОЯ МАЛА БАТЬКІВЩИНА...»

Кожен любить свою малу батьківщину, кожен лине до неї думкою та душею, але не кожен знає її історію, визначних осіб, трагічні роки та періоди розквіту. Дізнатися про це допоможе нове науково-популярне дослідження,  своєрідна енциклопедія «Розвиток краєзнавства на Східному Поділлі XIX – поч. XXI ст.». Саме під такою назвою вийшла чергова монографія заслуженого працівника культури України, кандидата історичних наук, доцента кафедри журналістики Сергі ...
Читати далі...
.

 

ЯК СТУДЕНТИ НА ЯРМАРКУ ОСІНЬ ЗУСТРІЧАЛИ

Золотоволоса осінь крокує міськими майданами. Дійшла вона й до нашого університету та організувала студентський ярмарок. У цей день на фонтанній площі було гамірно, наче у вулику. Цього разу виставка отримала назву «Народна творчість Поділля в контексті європейської культури». Студентське свято залишило в душі кожного неперевершений коктейль барв, звуків, веселощів, ароматів, ритмів і мелодій.

На площі п ...
Читати далі...
.

 

НАВАЖТЕСЯ НА ДОБРО – ДОПОМОЖІТЬ ДІТЯМ!

Газета «Студентська територія» проводить благодійну акцію зі збору іграшок та книг для дітей Вінницького християнського центру опіки і піклування «Нове життя».

У цьому закладі постійно перебувають діти (нині 42 особи віком від 4 до 16 років. – ред.), батьки яких юридично позбавлені батьківських прав. Молодша група (від 4 до 9 років), для якої проводиться акція, складається з 14 дітей.

...
Читати далі...
.

 

ПРО РЮКЗАКИ, НАМЕТИ, ЮШКУ І ПІСНІ ПІД ГІТАРУ або Літо, літо, де ж ти зараз?

Щороку студенти-географи повертаються у стіни рідного університету з бадьорим настроєм, зарядом позитивної енергії та незабутніми спогадами. Звичайно ж юні дослідники не сидять ні в задушливих квартирах, ні у колоритних сільських хатках своїх бабусь. Навпаки, їхній літній відпочинок пов'язаний з природою, наметами, піснями під гітару біля багаття, спільним великим казаном з юшкою чи кашею, а найголовніше – навчально-польовою практикою.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 247 248 249 250 251 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0