Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Майстер-клас
Марина ПРИСНЯК: «ЖУРНАЛІСТИКА ДЛЯ МЕНЕ – БІЛЬШЕ, НІЖ ПРОФЕСІЯ»

Зустріч студентів-журналістів із видавцем електронного журналу «Амбітна Пані», журналісткою Мариною Присняк відбулася у Вінницькому педагогічному університеті. Пані Марина розповіла, що з дитинства почала писати ліричні твори, та освіту здобула у Вінницькому національному політехнічному університеті. Не маючи досвіду роботи в журналістиці, працювала у ювелірній фірмі та створювала рекламу.

Згодом заснувала електронний журнал «Амбітна Пані», з публікаціями якого можна безкоштовно ознайомитися на сайті. Дописувачі на сторінках видання не тільки розповідають власні життєві історії, а й дають корисні поради. ...
Читати далі...
.

 

ФЕСТИВАЛЬ У ЛЬВІВСЬКОМУ WORLD CAFE

У межах фестивалю короткометражних фільмів про журналістику "Кіномедіа" 25-26 листопада 2016 р. у Львові відбулася журналістська майстерня в європейському форматі world cafe. Тема – «Як поширити в Інтернеті соціально-важливе відео».

Учасники фестивалю представляли власні відео, дискутували та обговорювали із лекторами контроверсійні питання.

Студенти-журналісти 3 курсу Вінницького педу ...
Читати далі...
.

 

"Справа. Вголос.2.0.": LEVEL COMPLETED

І-ий етап створення електронних мультимедійних міні-видань завершився 22 листопада. Метою проекту було підвищення професійного рівня журналістів і розвиток незалежних ЗМІ.
Студенти-медійники 1 і 2 курсів Вінницького педуніверситету Ірина Кальченко, Руслана Богацька, Альона Шпичка, Діана Колесник, Андрій Макрушин, Владислав Бубліченко, Анна Дубінська, Анастасія Голошивець та Олександр Назарчук взяли участь у конкурсі. Нині оголошено голосування для визначення найкращих мультим.

Фінал І етапу ознаменувався традиційним врученням сертифікатів і колективною грою в боулінг. Творчі наставники побажали успішного резу ...
Читати далі...
.

 

«СТУДЕНТСЬКИЙ МІКС – 2016»

Тренінги  «Радіошоу: ремесло та індивідуальність» і «Ведучий політичних телепрограм: команда та індивідуальність» відвідали студенти-журналісти 3 курсу Вінницького педуніверситету в Інституті журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Модераторами заходів були: Соня Сотник, медіа-тренер, журналіст, ведуча ранкового шоу «Камтугеза» на радіо «Рокс»; Андрій Куликов, журналіст, редактор, радіоведучий, телеведучий, медіа-експерт.

Розглядали важливі теми, зокрема, як створити успішне радіошоу та якими вміннями має володіти політичний журналі ...
Читати далі...
.

 

СТУДЕНТИ-РЕКЛАМІСТИ НА ФЕСТИВАЛІ «ІНШИЙ ПОГЛЯД»

Ушосте в Одесі пройшов Міжнародний молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд». І вперше до нього долучилися студенти Вінницького педуніверситету напрямку підготовки «Реклама і зв'язки з громадськістю» Юлія Колісниченко, Дарина Дідик, Вероніка Лімонова, які презентували власні відеоролики. Супроводжувала й підтримувала своїх вихованців під час творчих поєдинків асистент кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, кандидат наук із соціальних комунікацій Анастасія Сімашова.

Організатором конкурсу традиційно виступила кафедра журна ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 11 12 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0