Вівторок ,7.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Обличчя
Якщо музика стає сенсом життя

Це був звичайний концерт, де студенти Інституту педагогіки, психології та мистецтв (музично-педагогічна спеціальність) вкотре показували свої творчі здібності. На сцену вийшло тріо: дві дівчини (скрипачка й піаністка) та хлопець з гітарою.  Саме тоді вперше перед великою аудиторією пролунала пісня «Тільки ти». Коли зазвучали останні ноти мелодії, зал аплодував стоячи. Пісня стала хітом, а її автора, того хлопця з гітарою, запам’ятали надовго. Тоді юні музиканти не були ще «Теорією свідомості», колективний виступ на сцені був лише їхнім початком…

...
Читати далі...
.

 

Микола Дмитрів: «Моє життєве кредо – це здоров’я»

Усі викладачі нашого університету – унікальні, особливі, компетентні у своїй справі та цікаві за своєю натурою особистості, які з усіх сил намагаються давати нам знання у певній галузі.

...
Читати далі...
.

 

Стежками вишитих долин

У час, коли людина повинна рухатися зі швидкістю світла, встигати робити сотню справ за день та вирішувати десятки проблем, дуже важливо знайти те заняття, яке буде життєдайним джерелом для заспокоєння душі. Адже часом хочеться втекти від метушливої буденності й провести час наодинці з собою.

...
Читати далі...
.

 

«Якщо людині цікаво жити, то в неї вистачить енергії на вcе»

Життя – це час злетів та падінь, перемог та невдач. Тільки від нас залежить наскільки цікавим та насиченим воно буде. Подорожі, розваги, спілкування – не втрачайте жодної миті для того, щоб бути щасливими!

...
Читати далі...
.

 

Євген Бойко: «Нічого недосяжного у житті спортсмена немає…»

Спортсмен – звучить гордо! Ми чомусь звикли, що такі люди зазвичай мають досить жорсткий характер, адже є неабияким плюсом у спорті. Однак це є помітним мінусом при спілкуванні з іншими. Яскравим прикладом людини, яка зламала подібні стереотипи, активно займається спортом і при цьому має щире серце є дещо сором’язливий, енергійний, веселий, життєрадісний, товариський студент другого курсу інституту фізичного виховання і спорту Євген Бойко.< ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0