П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Обличчя
Дар'я ГОРОБЧУК: «МОЇ РОБОТИ – ЦЕ КАЗКОВО-ДИТЯЧИЙ РЕАЛІЗМ»

У кожному з нас живе маленький геній. Просто потрібно вчасно його помітити та ні в якому разі не зректися. Адже саме ця істота – частинка вашого «Я» – вміщує в собі усі здібності й таланти, які були даровані вам при народженні.Людина повинна прислухатися до внутрішнього голосу, щоб відкрити себе Світові. ...
Читати далі...
.

 

«Для мене футбол – це повітря!»

     Кажуть, що футбол – це не дівоча справа! А я з цим не погоджуюсь і намагатимуся довести вам протилежне. Я знайома з однією дівчиною, яка майже половину свого життя професійно займається цим енергійним видом спорту.

     Юлія Андріященко - студентка 1 курсу спеціальності „Журналістика” нашого університету, чудова дівчина, справжня подруга для своїх друзів і просто цікава, весела та життєрадісна людина. Спілкування з нею для мене було великою радістю.

     – Чому ти вирішила займатися саме футболом?
 &n ...
Читати далі...
.

 

Марія Бахур — «Красуня Університету-2010»

     Наш університет завжди славився надзвичайно красивими студентками. Тому на конкурсі «Міс університету-2010» журі було досить важко вибрати найкращу кращих, адже кожна з конкурсанток уже стала міс свого інституту. Але все-таки красуню нашого університету обрано студентку І курсу Інституту історії, етнології і права Марію Бахур. Ми поспілкувалися з новоспеченою міс і докладніше розпитали про її емоції і враження після конкурсу.

     -    Маріє, ми тебе вітаємо з перемогою!
     -    Дякую, мені дуже приємно!

     -    Як узагалі ти вирішила піти на конкурс? ...
Читати далі...
.

 

ВІД САХАЛІНУ ДО КАРПАТСЬКИХ ГІР

     Якби мала змогу, об’їздила б усю Європу. Так хочеться побувати у красивих містах, побачити чудеса архітектури, сфотографувати пам’ятки, доторкнутися до історії.

     Кожен із нас лише мріє про таке, а от Леонід Стефанков, декан природничо-географічного факультету нашого університету не лише фантазує, а уже й «поколесив» значну частину північної півкулі. Це чудовий педагог, керівник і науковець, що близько 30-ти років присвятив роботі у ВДПУ.

     ─ Пам’ятаєте свої студентські роки?
     ─ Це був чудовий час. До університету пішов навчатися після служби в армії, до цього уже мав досвід роботи у школі, том ...
Читати далі...
.

 

Переваги таланту

     Кожна професія має свої переваги, є унікальною та цікавою. Та чи не звертали ви уваги на те, що спілкування із людиною творчою завжди захоплює? Вона вирізняється оригінальністю думок, особливим ставленням до життя, зацікавленістю різними сферами, часто навіть непов’язаних між собою.

     Саме такі люди приходять кожного дня до нашого університету. І не важливо, ким у майбутньому вони будуть – математиками, хімікам ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 21 22 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0