Середа ,8.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » 2013 » Грудень » 19
ТИЖДЕНЬ ІЗ ЗІРКАМИ ЕФІРУ

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю Вінницької облдержадміністрації разом із кафедрою журналістики нашого університету організували тиждень телебачення і радіомовлення для майбутніх журналістів.

«Кожен крок повинен бути прорахованим»

...
Читати далі...
.

 

НАМ ЗАВЖДИ БРАКУВАЛО ОДНОГО – ЧЕСНОСТІ

Наприкінці листопада в ВОУНБ ім. Тімірязєва відбулася зустріч із письменником-земляком, заслуженим журналістом України, сценаристом Степаном Колесником.

На творчий вечір завітали давні приятелі письменника, прихильники його таланту, студенти, священики, представники друкованих та електронних ЗМІ.

Життя Степана Павловича було скл ...
Читати далі...
.

 

У НІЧ НА АНДРІЯ ВЕЧОРНИЦІ ОЖИВАЮТЬ

В усі часи люди різних національностей, рас, вір, культур прагнули хоч на мить зазирнути до сторінок своєї долі. «Що чекає попереду?», «Чи пощастить мені?», «Хто мій суджений (суджена)?» – кортіло дізнатися дівчатам та парубкам. Як розгадати таємницю свого майбутнього знали наші предки-слов’яни. Різноманітні способи ворожіння передавалися з покоління до покоління. Хоча не всі вони, на жаль, дійшли до наших часів, та дещо надзвичайно цікаве і таємниче збереглося.

Саме з цією унікальною сторінкою культури спробували познайомити вінничан студенти інституту педагогіки, психології і мистецтв, організувавш ...
Читати далі...
.

 

НАХАБСТВО – ДРУГЕ ЩАСТЯ?

Одного разу кореспондент нашої газети зібрала всю волю в кулак і пішла запитувати в студентів нашого міста: чи є нахабство складовою успіху? Що з цього вийшло, читайте далі.

Оксана Батюк, ВДПУ, 4 курс:

...
Читати далі...
.

 

ВОЛОДИМИР ГУМЕННИЙ: «ЖИТИ – ЦЕ ПРЕКРАСНО!»

У бесіді із цим хлопцем час летить непомітно… Привітна посмішка мимоволі змушує посміхатися у відповідь, а глибокий погляд переконує, що вас дійсно розуміють. Не дарма надзвичайно комунікабельного та завжди відкритого до спілкування юнака називають душею компанії. Знайомтеся: студент 2 курсу напряму підготовки «Фізичне виховання і спорт» Володимир Гуменний.

Дев’ятнадцять весен назад хлопчик вперше побачив світ. Непосидючий та допитливий, часто змушував хвилюватися батьків. Надто вже любив потрапляти в різні пригоди. Вову, ніби магнітом, притягувало все ...
Читати далі...
.

 

ІЗ ПОЕТИЧНОЇ КИШЕНІ

ДУШЕВНІ НОТКИ

Мелодія душі лунала соло,

тремтіли струни, мов тонка вуаль,

А я все озиралася довкола,

...
Читати далі...
.

 

ЗВИЧАЙНА ПОДОРОЖ ВЕЧІРНІМ МІСТОМ

Прохолодний вечір. Пригнічений настрій губився в невловимих думках сірої буденності. Дратівливість і депресія брали наді мною гору. Я вирішила покласти цьому край! Годинник показував 17:00. «Треба прогулятись, побути наодинці із собою», – промовила подумки. З’явилось спонтанне бажання схрупати цілу плитку шоколаду, навіть не дивлячись на те, що в мене алергія на солодке… Але ж один разок можна. Тим більше, що цього потребує організм! Йому, як відомо, відмовляти не варто!

...
Читати далі...
.

 



Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0