Четвер ,28.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Кіноклуб для патріотів

     В інституті філології й журналістики розпочав роботу «Клуб українського кіно». Відтепер студенти мають змогу вивчати твори класиків вітчизняної літератури не тільки за книжками, а й переглядаючи художні кінострічки.

        Першим фільмом, спроектованим на ш ...
Читати далі...
.

 

Правила користування універом

     Осінь кличе усіх до навчання, – від першокласника до аспіранта, – тому всі сумлінні студенти хапають до рук зошити, ручки, книжки і вирушають на пари. Несумлінні ж – ідуть «гризти граніт науки» і без цього причандалля, або ж узагалі не йдуть... Так чи інакше, всі ми потрапляємо до університету, – так би мовити, осередку знань і добра. З цієї нагоди потрібно нагадати правила користування нашим навчальним закладом, бо серед офіційних подібних документів не знайшов.
   
     Усі знають, що найціннішим і найчарівнішим дивом на території нашого універу є неперевершений «пан хвонтан»? :) , який своєю красою разом з тихим дзюрчанням води радує студентське око (до настання холодів і морозів) ...
Читати далі...
.

 

Телевікторина: реальність чи обман?

     Класична ситуація: телеглядачам пропонують відповісти на нескладне запитання і виграти десятки, а то й сотні тисяч гривень. Навіть важко собі уявити, скільки грошей простодушні телеглядачі щоденно витрачають на SMS-відповіді, рахування сірників,відгадування слів.

     З екрану телевізора до нас звертається молода дівчина, на якій мінімум одягу, і закликає порахувати трикутники, обіцяючи за правильну відповідь до 60 тис. грн
. До кінця ефіру залишилась одна хвилина! Невже ніхто не ...
Читати далі...
.

 

Студенческое утро

Пробуждение

     Утро началось неожиданно рано… Назойливая трель будильника, затем смс, ещё одна смс, ещё смс… Приходиться констатировать факт : «Надо идти в универ».

     Вставая с кровати/ пола/ дивана/ кушетки (в зависимости от степени бурности жизни студента), ты хватаешься за спасительную мысль: «А, может, сегодня выходной?», но нет… – воскресенье на этой неделе уже было… дважды (!)

У двери

     Озадачено смотришь на часы: «А в котором часу вообще пары начинаются, вдруг первой нет?» – задумываешься. Идёшь к холодильнику… ещё раз задумываешься: «Нет, придется-таки пойти показаться (засветиться) хотя бы на втор ...
Читати далі...
.

 

Люди з розбитими серцями не помирають - вони стають інтелектуалами...

     «Люди з розбитими серцями не помирають – вони стають інтелектуалами», – сказав Він і пішов назавжди. Дивно? А Вона не здивувалась, мабуть, чекала подібних слів.

     Все було добре, причин для сварок не знаходили…ну, майже. Лише Його байдужість останнім часом зростала, насторожуючи Її інтуїцію. Ніби й все передчувала, та в той гіркий,напевно, лише для Неї, момент, було боляче усвідомлювати розлуку. Не розуміла – чому саме так? Все ж було добре…

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 290 291 292 293 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0