Вівторок ,19.3.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
У ПЕДУНІВЕРСИТЕТІ НАГОРОДИЛИ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ «МОЛОДЕ ПЕРО – 2018»

Нагородження переможців конкурсу «Молоде перо – 2018» відбулося на факультеті філології й журналістики ім. М. Стельмаха Вінницького педуніверситету 8 лютого. Участь у творчому змаганні на тему «Містечкові історії» брали учні 9-11 класів ЗОШ Вінниччини, які надіслали на розгляд журі журналістські тексти про топоніміку рідного краю – походження географічних назв населених пунктів, річок, озер, колодязів, курганів, печер, скельних навісів, гір, долин, ярів.

Голова журі, завідувач кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю, доц. Віталій Га ...
Читати далі...
.

 

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ У ПЕДАГОГІЧНОМУ

В історії становлення незалежності України особливе місце посідає день 22 січня 1919 року, коли Директорія УНР проголосила Злуку всіх українських земель в єдину державу. З нагоди ювілею соборності у Вінницькому педуніверситеті згадували тих героїв, які сто років тому боролися за об’єднання українства, і тих, хто тепер захищає рідну землю на східному фронті Донбасу. День Соборності став приводом нагадати, що Крим та Донеччина – це Україна. Детальніше в сюжеті.

...
Читати далі...
.

 

ДЕ В ІНТЕРНЕТІ ШУКАТИ СЕРЙОЗНІ СТОСУНКИ?

Кожна дівчина мріє про принца на білому коні, розкішну білу сукню та вічну любов. Уявіть, що одного разу принц все ж вирішує випробувати щастя. Паркує скромне Lamborghini десь на узбіччі та наздоганяє ту єдину, аби познайомитися і зробити її не принцесою, – королевою.

Однак у сучасному світі він швидше отримає газовим балончиком в обличчя, аніж схвальну відповідь на пропозицію (особливо, якщо дівчина не помітила припаркованого Lamborghini). Чи то нині прой ...
Читати далі...
.

 

ВІД ЛІКАРІВ І ВЧИТЕЛІВ ЗАЗВИЧАЙ ВИМАГАЮТЬ ДИВА

Вже три роки поспіль навчаюся в педагогічному університеті та діалог із знайомими про те, де здобуваю освіту виглядає приблизно так:

– Де навчаєшся?

– У Вінницькому педагогічному.

– О, це дуже круто та престижно, що ж ти будеш викладати, коли випустишся?< ...
Читати далі...
.

 

«МЕНЮ ЗАМОЖНИХ СТУДЕНТІВ» ВІД МИКОЛИ БАЮРКА

Традиційна рубрика «Кулінарні витребеньки» сьогодні представляє спогади про студентське меню голови первинної профспілкової організації Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Миколи Баюрка.

«Був у нас на геофаці такий викладач – Микола Верещагін. Жив у гуртожитку, – згадує Микола Васильович. – Так ось найбільше нам запам’яталися його смакові вподобання: брав скибку хліба, мастив варенням і клав шматочки… сала! І так їв!». Серед меню студентів тоді були популярними смажені на салі яйця й печена карто ...
Читати далі...
.

 

1 2 3 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0