Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
LEVEL UP або Перший семестр пройдено

Три. Два. Один. Вітаємо, ви перейшли на новий рівень. Надано доступ до наступної локації… Вдалої гри!

Якщо бути відвертою, я ніколи не забороняла фантазувати, тому завжди була переконана в тому, що наше життя – це гра. Своєрідний квест, де панують свої правила та закони. Квест, який триває від моменту народження до самої смерті.

Перший семестр в університеті можна порівняти з проходженням нової досі невідомої пл ...
Читати далі...
.

 

МАЙБУТНІМ ЖУРНАЛІСТАМ РОЗПОВІЛИ, ЯК ПРАВИЛЬНО ПИСАТИ ПРО КОНФЛІКТИ

Семінар «Висвітлення конфліктів: стандарти журналістської діяльності», організований Академією української преси, відбувся 1 березня. Студенти першого та другого курсу спеціальності «Журналістика» стали учасниками заходу.

Тренерами та експертами були: виконавчий директор Академії української преси Андрій Коваленко, фундатор Комісії з журналістської етики, засновник газети «Дзеркало тижня» Володимир Мостовий, медіатренер, кандидат філологічних наук, асистент періодичної преси КНУ імені Тараса Шевченка Андрій Юричко.

...
Читати далі...
.

 

Андрій КУЛИКОВ: «СЕРЕД УСІЄЇ НЕПРАВДИВОЇ ІНФОРМАЦІЇ ХОЧЕТЬСЯ ЧОГОСЬ СВІТЛОГО»

Національна журналістська премія «Media etc.» спільно з Департаментом інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА 1 березня представили медіадиспут «Сучасні медіа: тенденції, популярність і боротьба з фейками». Не тільки фахові медійники, а й студенти-журналісти першого курсу Вінницького педуніверситету взяли участь у заході, спікером якого став відомий журналіст Андрій Куликов.

Спираючись на досвід роботи у ЗМІ, медійник зміг детально роз’яснити причини та наслідки впливу фейкових новин на суспільство, керуючись діяльністю еко ...
Читати далі...
.

 

«І ЗУСТРІЛАСЬ ПОЕЗІЯ З МУЗИКОЮ»

Зустріч з письменницею Галиною Рибачук-Прач відбулася в читальній залі бібліотеки у межах засідання клубу «Автограф». Учасниками заходу стали студенти педуніверситету, бібліотекарі, викладачі, а також поетеса, композитор й автор-виконавець Вероніка Остапчук, організатор спільноти «Імпреза» Ірина Федорчук.

Письменниця розповіла про свої збірки, а також продекламувала деякі вірші. Зокрема, творча праця «Герої Майдану» – присвята Небесній Сотні, яка складається з розповідей про кожного з них. Також авторка розповіла про серію власних дитячих збі ...
Читати далі...
.

 

ВІННИЦЬКИЙ СУД ВІДКРИТИЙ ДО СПІВПРАЦІ З ГРОМАДСЬКІСТЮ

Студенти-журналісти 1ЖБ групи завітали до Вінницького адміністративного апеляційного суду в межах вивчення навчальної дисципліни «Політологія».

– Активна комунікація є пріоритетом у діяльності нашого суду. Особливо важлива взаємодія з юним поколінням, адже юридично грамотна та обізнана молодь – це вирішальний крок до розвитку в Україні громадянського суспільства та становлення правової держави», – зазначила начальник відділу забезпечення діяльності Голови суду та його заступника Олена Мілієнко.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0