Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Експрес-опитування
ЧОМУ ЧОЛОВІКИ БОЯТЬСЯ КРАСИВИХ ЖІНОК?

Витончені риси обличчя, ідеальна фігура, граціозна хода та неймовірно прекрасна посмішка. Як можна боятися таких жінок? Ними потрібно захоплюватися, милуватися, возвеличувати, обожнювати, але аж ніяк не тремтіти від страху, знайомлячись із панянкою.

На жаль, за статистичними даними, в більшості випадків саме красуні залишаються самотніми. Чому сильна стать так боїться знайомства з представницями прекрасної половини людства?

< ...
Читати далі...
.

 

СЕСІЙНІ «ЛАЙФХАКИ» ВІД ВИКЛАДАЧІВ

Як наставники готувалися до іспитів

у студентські роки

Сесія. Слово, яке передусім асоціюється з екзаменами. Хтось наполегливо й відповідально готується до них, а інший уперто кличе «халяву» на допомогу. Кореспондент газети поцікавилася в педагогів університету про важливі періоди їхнього шаленого студентства. Пропонуємо поради, які допомагали їм успішно складати се ...
Читати далі...
.

 

ЧИ ВЕЛИКІ У СТРАХУ ОЧІ?

ВІН закрадається у найвіддаленіші куточки нашої душі. Часом ВІН захоплює нас зненацька, полонить і серце, і розум. Тоді серце намагається вирватись з ЙОГО міцно стискаючих долонь.

Розум від несподіваного запаморочення нічого не може контролювати. А тіло знемагає від панічного тремтіння… Кожному з нас у певній мірі ВІН знайомий. ВІН – страх.

Цікаво, а чи з лякливих наші студенти та викладачі? Щоб дізнатись це, ми пров ...
Читати далі...
.

 

ЯК НЕ НУДЬГУВАТИ НА ПАРАХ?

Час від часу навіть найпрацьовитіші люди у світі нудьгують і причиною цьому може слугувати будь-що. Найчастіше від цієї напасті страждають студенти. Вони – молоде покоління, яке потребує сучасних методів навчання. Та, нажаль, не кожен викладач це розуміє…

Нудно на парі? Набридла монотонна балаканина викладача? Ти вже жалкуєш про те, що вирішив піти на заняття, замість солодко поспати? Не сумуй, з цією проблемою рано чи пізно стикається кожен із нас. Та які все ж існують поради, аби не нудьгувати на парах.

...
Читати далі...
.

 

ЛЮДМИЛА КОВАЛЬ: «УСЕ МАЄ БУТИ В ГАРМОНІЇ»

Людмила Коваль – кандидат філологічних наук, доцент кафедри української мови, захистила докторську дисертацію. Народилася й зростала у Вінниці. Елегантна й скромна, цілеспрямована, сильна духом, тендітна й жіночна.

Дитинство пройшло в селі з бабусею, дідусем і прабабусею.

Із ностальгією згадую дитинство: смак печеної картоплі, як пасла корову, збирала на лугах різнотрав’я, суниці. Період, який називається «до джерел» і стимулює до життя. Тоді було так добре.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 ... 7 8 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0