Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Експрес-опитування
ЧИ ЗМОГЛИ Б ВИ ЗУСТРІЧАТИСЯ З ПЕРШОКУРСНИКОМ?

Коли діло доходить до вибору своєї другої половинки, у кожного з нас підсвідомо з’являються певні критерії. Це може бути будь-що: зовнішність, матеріальне становище, інтелектуальні здібності, тембр голосу, колір очей чи волосся, ямки на щоках тощо. До такого мірила належить і вік.

Є стійкий стереотип, що хлопець повинен бути старший за дівчину. Звідкіля взявся цей шаблон не зрозуміло, але його чомусь багато хто дотримується. Особливо це стосується представниць слабкої статті. Вони навіть на хлопців, ...
Читати далі...
.

 

Олег МЕЛЬНИЧУК: «ІСТОРІЯ – ЦЕ ВЧИТЕЛЬКА ЖИТТЯ»

Для знайомства з людиною інколи так не вистачає часу, аби запитати особисто чи дізнатися від когось. Тому існує чимало способів, за допомогою яких можна не лише познайомитися, а й знайти підхід відповідно до уподобань опонента. Одним із них є бліц-інтерв’ю, яке допомогло дізнатися, хто такий Олег Мельничук.

Олег Анатолійович – народився 15 травня 1968 року в селі Мельниківцях Немирівського району. Здобув педагогічну (ВДПУ, 1994) та юридичну (Київ, УМВС, 2008) освіт ...
Читати далі...
.

 

НА СТАРТІ – ВИПУСКНИК

Кожен із нас хоч раз у житті випускався з якогось навчального закладу. Він – частина життя, з якою асоціюється перше кохання, справжні друзі, перші п’ятірки та двійки, перемоги та поразки… Часто усвідомлюємо, що до вступу до навчального закладу були зовсім іншими. Ми поспілкувалися зі студентами-випускниками і дізналися, що для кожного університет дає щось своє. Більшість із нас звикла тільки отримувати від університету, а чи можемо ми щось йому дати?

...
Читати далі...
.

 

ЧОГО ВАМ ДОВОДИЛОСЯ ЧЕКАТИ НАЙДОВШЕ?

Усім відомо, що очікування – велике страждання. І якщо це не дрібничка, а щось важливе, то приходу чи появи того чекаєш з особливим нетерпінням. Кожен із нас коли-небудь перебував в очікуванні. Тому газета «Студентська територія» вирішила поцікавитись у студентів нашого «вишу», чого їм доводилося чекати найдовше.

Тамара Заблоцька (ІППМ, 1 курс):

...
Читати далі...
.

 

ВНУТРІШНІ БАР’ЄРИ АБО ЯК ПОДОЛАТИ САМОГО СЕБЕ?

Раніше познайомитися з кимось у потязі чи на вулиці, ба навіть зателефонувати якійсь малознайомій людині здавалось мені нездоланним випробуванням. Та через особливості майбутньої  професії доводиться долати надмірну скромність. Тепер страх перед подібними ситуаціями видається дріб’язковим.

Закортіло дізнатись історії з життя наших читачів, у яких їм доводилося переступати через власні принципи чи долати скромність заради якоїсь важливої події.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0