П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Місто
БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «ЛЮБИТИ СЕРЦЕМ»

До Всесвітнього дня онкохворої дитини та до Міжнародного дня спонтанної доброти у межах акції «Любити серцем» студенти Вінницького педуніверситету зібрали шкільне приладдя, розмальовки та дитячі книжечки для малят.

17 лютого студенти-магістри психології Тетяна Мачушенко, Анна Старинщук, Юлія Громова разом із проректором з науково-педагогічної роботи та соціальних питань Зоряною Ленів і представником ГО «Інститут Соціального Розвитку» Олександром Бортником відвідали відділення онкогематології в Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні.

...
Читати далі...
.

 

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

Вечір патріотизму «За Україну, за її долю!» відбувся з метою вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні у Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К. А. Тімірязєва 16 лютого.

На дійство було запрошено студентів-першокурсників факультету філології й журналістики Вінницького педуніверситету, Вінницького коледжу будівництва та архітектури і Вінницького транспортного коледжу.

Письменник Валерій Половинч ...
Читати далі...
.

 

РОМАНТИЧНА ВІННИЦЯ

ТОП-5 НАЙПОПУЛЯРНІШИХ МІСЦЬ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК ЗАКОХАНИХ

На порозі 14 лютого – День святого Валентина. Слідом за ним у двері стукає весна. Найблагодатніша пора для вияву почуттів, які розпускаються із людських сердець, наче перші квіти з-під снігу. Всі закохані пари, взявшись за руки, летять окрилені на прогулянки. Куди повести свою половинку в нашому місті на побачення, щоб вона запам’ятала його надовго? Пропонуємо п’ять найпопулярніших ...
Читати далі...
.

 

СТИПЕНДІАТИ МІСЬКОГО ГОЛОВИ

Днями у Вінницькому обласному музично-драматичному театрі імені М. Садовського відбулося щорічне свято-зустріч міського голови Сергія Моргунова зі стипендіатами Вінницької міської ради.

Кращих студентів, учнів, спортсменів, юних художників, танцюристів, традиційно наприкінці першого семестру відзначили стипендіями.

У цьому році стипендіатами міської ради стали такі студенти Вінницького державного педагогічного ун ...
Читати далі...
.

 

ВИЙТИ ЗА МЕЖІ БУДЕННОГО

Несприятливі погодні умови не стали на заваді студентам Вінницького педуніверситету запастися хорошим настроєм і прагненням до перемоги. У квесті «За межами» взяли участь 7 команд: «Чемпіони», «Пельмені», «Покемони», «Ми зверху», «Коліжанки», «Wearefresh» та «Cleverowls».

Всім учасникам роздали браслети кольору їх колективів.

Модератор ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 ... 10 11 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0