Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Обличчя
ЛІЛІЯ СТОЙКО: «ДОРОГУ ЗДОЛАЄ ТОЙ, ХТО ЙДЕ»

Для кожного з нас школа – друга родина. Майже половину життя проводимо в рідних стінах, де оточені людьми зі спільними інтересами, мріями та бажаннями. Однокласники стають рідними, немов брати та сестри. Серед них знаходимо справжніх друзів, які завжди крокуватимуть поруч. Учителі ж, люди старші та мудріші, допомагають день за днем пізнавати світ. Дають мудрі поради і настанови, навчаючи не лише фаховій дисципліні, а й життю.

Свого класного керівник ...
Читати далі...
.

 

Тарас ТОПОЛЯ: «МІЙ ВИБІР – ЖИТТЯ В УКРАЇНІ!» (відеосюжет)

До Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського, у межах тематичних поїздок Україною, завітав талановитий музикант, громадський діяч, волонтер і лідер гурту «Антитіла» Тарас Тополя. Головна тема зустрічі: «Мій вибір – життя в Україні!».

У затишній, дружній атмосфері впродовж двох годин студенти ставили різнопланові запитання виконавцю щодо творчості гурту, громадської та волонтерської діяльності, розпитували про натхнення, виникнення улюблених пісень і цікавилися деякими моментами з сімейного життя Тараса. ...
Читати далі...
.

 

ПАМ'ЯТІ ЗНАНОГО МАТЕМАТИКА

Кафедра алгебри і методики навчання математики Вінницького педуніверситету разом із  випускниками фізико-математичної гімназії №17 міста Вінниці підготувала книгу «З любов’ю до людей та математики», присвячену памяті Заслуженого вчителя України В’ячеслава Андрійовича Ясінського.

Книга містить різні матеріали про творчий шлях уславленого вчителя математики, доцента Вінницького педагогічного університету; спогади про нього друзів, колег. У виданні зібрано ...
Читати далі...
.

 

СКРИНЬКА З МИНУЛОГО

Осінній ранок видався напрочуд теплим. Ніжні промінчики сонця заполонили кімнату сяйвом так, що кожен куточок купався у світлі. Вона прокинулась, навіть не дочекавшись, поки задзвенить будильник.

Тонкі вуста розтягнулись у щирій посмішці, коли поглянула у вікно. Ще б пак! Погода була чудовою. Її золоте волосся розсипалося на тендітних плечах. У ранковому сяйві локони стали ще прекраснішими.

Вона зробила собі каву та дістала з хол ...
Читати далі...
.

 

МИКОЛА РЯБИЙ ПРО УКРАЇНСЬКУ ДОЛЮ

Творча зустріч-портрет із нагоди 80-річчя українського письменника, перекладача, учасника українського літературного відродження, журналіста Миколи Рябого відбулася у Вінницькому педуніверситеті 19 грудня.

На заході було презентовано виставку найвідоміших книг митця «Земледухи – вірні сини України».

Свято розпочав грою на сопілці викладач школи ВМР №2, учасник військового оркестру Максим Бе ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 ... 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0