Четвер ,2.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Таїна фаху
ЕКСКУРСІЯ НА ВИСТАВКУ «REX-2015»

У Києві відбулася ХІХ міжнародна виставка реклами та маркетингу «REX», на якій були представлені такі тематичні напрямки: рекламно-сувенірна продукція, корпоративна символіка, POS-матеріали (ред. – матеріали, що сприяють просуванню бренду або товару на місцях продажів), візуальні комунікації, Ambient media, Digital-технології.

У рамках цього заходу відбувся проект «Як продавати українське?!». Серед представлених брендів запам’яталася ТМ «BELFO», Асоціація виробників та імпортерів рекламних сувенірів України, друкарня «Вольф», Інтернет-агентство Lemon.ua.

Уже вдруге виставку «REX» відвідують студенти-рекламісти Вінницького педуніверситету. Така екскурсія є не лише цікавою, а й своєрідний доповненням до теоретичного навчання. Бо, як відомо, краще один раз побачити, ніж сто разів поч ...
Читати далі...
.

 

В ГОСТЯХ У ВАРТОВИХ ВОГНЮ

23 листопада студенти-журналісти Вінницького педуніверситету побували на екскурсії в рятувальників. У Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області майбутніх мас-медійників зустріли привітно. Ветеран оперативно-рятувальної служби цивільного захисту Володимир Бабкін ознайомив допитливу молодь з історією, розвитком та сучасним станом вогнеборства на Вінниччині.

Потім другокурсники звернули увагу на оригінальні експонати пожежно-рятувальної виставки: раритетну техніку, засоби пожежогасіння, зразки спецодягу. Атмосфера музею сприяла розумінню нелегких буднів рятувальників.

Про специфіку роботи прес-служби при Головному управлінні ДСНС України у Вінницькій області поділився підполковник служби цивільного захисту Олександр Кутовий. Він розповів про важливу роль ЗМІ щодо якісного й оперативного інформування населення про надзвичайні події в регіоні, ...
Читати далі...
.

 

ТЕЛЕРАДІОТИЖДЕНЬ – МАРАФОН ТВОРЧИХ ЗУСТРІЧЕЙ

16 листопада радійники, телевізійники та зв’язківці України відзначають своє професійне свято, історія якого розпочалась у 1924 році, коли в Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма.

В інституті філології й журналістики Вінницького педуніверситету відбувся «Тиждень радіо та телебачення», у межах якого кафедрою журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю було організовано чотири творчих зустрічі з зірками вінницького телерадіоефіру. Протягом 16-19 листопада студенти мали нагоду поспілкуватися з місцевими журналістами-практиками.

16 листопада майбутні мас-медійники познайомилися з представниками ТК «ВДТ» Юлією Бурнацевою та Тимофієм Заводовським. Телевізійники презентували власний творчий проект – документальну кінострічку «Я – не герой». Короткометражний фільм ...
Читати далі...
.

 

АБІТУРІЄНТАМ ПРО СМАК СТУДЕНТСТВА

Ароматний чай, смачне печиво та затишна атмосфера – саме так Вінницький педуніверситет запрошував майбутніх абітурієнтів на гостини. Вже зовсім скоро вони поповнять лави студентства, успішно складуть екзамени та стоятимуть на роздоріжжі вибору не тільки професії, а й, можливо, покликання всього життя.

Ще з самого ранку до ВНЗ завітали гості не лише з Вінниці, а й з інших куточків України. Кожен інститут дивував неординарним представленням своєї другої домівки, цікавими буклетами, проводив невеличкі екскурсії просторими аудиторіями закладу. Після ознайомлення на абітурієнтів чекав грандіозний концерт, який зібрав найталановитішу молодь університету.

Із вітальним словом до гостей звернулася ректор, доц. Наталія Лазаренко, голова Ради студентського самоврядування Олександр Забіяка, його заступник Ігор Цигвінцев та голова профспілки Микола Баюрко. В ...
Читати далі...
.

 

НОВИЙ МІСТ НАУКИ «ВІННИЦЯ – УМАНЬ»

До Вінницького педуніверситету завітала делегація з Уманського державного педагогічного університету імені П. Тичини, аби долучитися до міжвузівської конференції «Удосконалення професійно-педагогічної підготовки майбутніх учителів».

Розпочалася зустріч зі знайомства гостей з кафедрою педагогіки ВДПУ. Відкрила конференцію ректор нашого університету, кандидат педагогічних наук, доцент Наталія Лазаренко. Першим з доповіддю «Змістове наповнення навчальної дисципліни «Педагогіка» виступив доцент кафедри педагогіки Василь Галузяк. Його промова (цікава та проста для розуміння) викликала активне обговорення. Уманські колеги зауважили, що спілкування з такою людиною як Василь Михайлович, – честь для них.

Корисним для слухачів став виступ доцента кафедри педагогіки ВДПУ Нелі Хамської на тему: «Подолання стереотипног ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 21 22 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0