Понеділок ,29.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Заговори, щоб я тебе побачив

Щодня на зупинках, у транспорті, у черзі біля хлібної чи молочної ятки, в офісі, університеті чи школі кожен з нас мимоволі підслуховує уривки розмов перехожих. І як не прикро, але та мова зовсім не нагадує літературну.

Іноді після почутого в мозку пролітає грішна думка «краще вже б я була глухою». Їхала якось у трамваї, а неподалік, тримаючись за поручень, стояла охайно вдягнена дівчина з ідеальною стрижкою і тонкими аристократичними рисами обличчя. І все було б чудово, якби в цієї панянки не задзвонив телефон. «Прівєт, зай! – її гучне сопрано лунало на весь вагон. – Зай, ти це… карочє, прикинь, Люська вчора з своїм кавалєром в кіно ходила… да-да ...
Читати далі...
.

 

КІНЕЦЬ СВІТУ НЕ ПРИЙШОВ

Мільйони фаталістів по всьому світу 21 грудня рахували години, гадаючи, чи настане кінець світу, який нібито напророкували індіанці майя. Хоча і вчені, і сучасні віщуни неодноразово спростовували це «передбачення»: цього дня просто повинен закінчитися один із циклів стародавнього календаря, після якого розпочнеться новий, утім, навіть більшість з тих, хто панікував або готувався до цього, розслабилися з настанням світанку.

Більшість українців (83%) знали про передбачення кінця світу, однак тільки 8% у нього вірили. Між тим такий відсоток не заважав ЗМІ активно обговорювати це питання, а заповзятливим ділкам – здавати підземні бункери в центрі Києв ...
Читати далі...
.

 

ЯК ЧІП І ДЕЙЛ КРОВ ЗДАВАЛИ

Життя – занадто серйозна штука, щоб сприймати його занадто серйозно

(Оскар Уайльд)

- У черговий раз ми з Дейлом ніяк не могли придумати собі цікаве та корисне заняття. Тому, як і більшість наших ровесників, безглуздо витрачали наш дорогоцінний час Vkontakte.

...
Читати далі...
.

 

.

 

ЩИРІ ЗДРАВИЦІ ВСІМ, хто навчає і вчиться!

Окраса України місто Вінниця, вулиці і проспекти якої пролягли на мальовничих берегах Південного Бугу, уся прогресивна громадськість відзначає ювілей першої вищої школи краю – 100-річчя Вінницького державного педагогічного університету, що носить ім’я великого Сонцепоклонника Михайла Коцюбинського.

Протягом століття навчальний заклад пройшов шлях від звичайного учительс ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 211 212 213 214 215 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0