Неділя ,5.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Комфортні умови в гуртожитку – це реально

Уже два роки поспіль студенти природничо-географічного факультету радіють покращенню житлових умов. Керівництво робить усе можливе, аби вони почувалися комфортно у гуртожитках, які вважаються другою домівкою.

 Для тих, хто не уявляє свого життя без хореографії на четвертому поверсі  ...
Читати далі...
.

 

СВОЯ «ВОЛОДАРКА» ФУНКЦІОНУЄ НА «ГЕОФАКУ»

В гуртожитку 4-А з ініціативи та активного сприяння заступника декана з виховної роботи природничо-географічного факультету, доц. Тетяни Дабіжук вже кілька років продуктивно працює швейна майстерня-костюмерна.

За словами Тетяни Михайлівни ідея створення подібного міні-комбінату з'явилась тому, що студентство досить активно займається різними видами самодіяльності, організовує та проводить численні конкурси. Замовляти необхідний одяг на спеціалізованих підприємствах – дорого ...
Читати далі...
.

 

Почуй голос свого серця!

У перший день зими, коли і снігу не було, і атмосфера у повітрі нагадувала сором’язливі проблиски ранньої весни до Вінницької школи-інтернату для дітей з порушенням слуху завітали гості – представники студентського загалу. З кольоровими повітряними кульками, величезним пакунком карамельок увірвалася галаслива юрба у затишні коридори навчального закладу й порушила спокій учнів під час занять.

...
Читати далі...
.

 

Журналісти газети «Студентська територія» знову довели, що вони – найкращі!

Студенти нашого університету наприкінці осені опинилися у далекому Запоріжжі, адже там проходила VII Всеукраїнська виставка-конкурс газетних видань молоді «Молодіжний акцент», організатором якого є Запорізька обласна МГО «Прес-центр «Акцент».  Університетська газета «Студентська територія» уже кілька років поспіль займала призові місця на цьому форумі.

Вдало показали себе юні журналісти і цього разу. Вінницька ...
Читати далі...
.

 

ОЛЕГ БУЗОВСЬКИЙ – ЛИЦАР СУЧАСНОСТІ

         Випускник 2011 р. інституту фізичного виховання і спорту, майстер спорту з бойового самбо, кандидат у майстри спорту з дзюдо та акробатики, володар «золотого» серця, тренер, який залишає частинку себе у своїх вихованцях. Він – Олег Бузовський. Не шкодує сил, наснаги, навчає не тільки боротись, а й гартувати найкращі людські якості: порядність, доброту, щирість, приділяє увагу й інтелектуальному розвитку дітей.

         Усе почалося в десять років, коли тітка завела на акробатичні курси. Далі – сім років наполегливої праці та щоденного самовдосконалення.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 237 238 239 240 241 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0