Середа ,15.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
ДІВЧИНА, ЯКА МІЦНО ТРИМАЄ… ГВИНТІВКУ

Правду кажуть, що талановита людина – талановита в усьому. На перший погляд здається, як можна поєднати такі дві різні справи: музику та стрільбу? Легко, вправно й професійно це робить другокурсниця інституту педагогіки, психології та мистецтв Ірина Васильська.

Дівчина народилася у сім’ї музикантів, з двох ...
Читати далі...
.

 

МУЗА ПРИЙШЛА ВОСЕНИ

У наш час, коли життя набирає швидкості центрифуги: вічного поспіху, безкінечної метушні та куйовдить мозок на повну, іноді хочеться відпочити, відійти від сірої буденності та розслабитися.

Одними із кращих «ліків для душі» є рукоділля, особливо – вишивання. Щодня йдучи біля чергової гуртожитку помітила, що ця жінка завжди вправно чаклує голкою на полотні. Цікаво, що ж за містерія відбувається? Напросилася на спілкування з майстринею.

...
Читати далі...
.

 

ЯКЩО ЗІРКИ ЗАПАЛЮЮТЬ, значить – це комусь потрібно!

Кажуть, що були часи, коли душа просилася у небо. Тоді бажання співпадали з можливостями, мрії – з реальністю, а любов – з вірою та надією. Минають роки, змінюються покоління, а разом з цим змінюються й запити. На щастя, незмінною залишається любов – любов до музики!

У випадку з нашим героєм – це величезний потяг до РЕП-культури. Значить так: відкриваємо в Інтернеті Вікіпедію й ознайомлюємося: «RAP – ритмічний речитатив, зазвичай читається під музику з важким бітом. Це один ...
Читати далі...
.

 

ЇДУ, ЇДУ КАЛИТУ КУСАТИ, чи не буде писар по зубах писати?

13 грудня Православна церква відзначає День святого Андрія Первозванного. Проте обряди й традиції святкування сягають дохристиянських часів. Це той вечір, коли магія «витає у повітрі».  Звісно, дівчата не можуть не скористатися можливістю поворожити на своїх суджених. Хлопці ж, у свою чергу, мають повне право витворяти різні витівки, без страху «отримати на горіхи».

...
Читати далі...
.

 

«ЦЕ ПРЕКРАСНЕ ЖИТТЯ»… НА РІЗДВО

Новорічно-різдвяні свята вже на порозі, тож незважаючи на сесію, скрізь панує піднесений настрій. Окрім питання, де і як святкувати, постає ще одне: що можна подивитися по телевізору? Одним із фільмів, вартим перегляду є стрічка «Це прекрасне життя» («It’s a Wonderful Life») режисера Френка Капри.

  По-перше, вже дещо набридли стандартні новорічні фільми на зразок ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 238 239 240 241 242 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0