П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів

     На кафедрі етнології відбулась презентація збірника «Проблеми етнології та археології України», укладеного за матеріалами студентської наукової конференції. У ньому вміщено 38 публікацій  студентів II-V курсів ІФЖ, ІІЕП, ІППМ. Основним тематичним спрямуванням збірника є етнологія (усна народна творчість, топоніміка, звичаї та обряди) і археологія (дослідження трипільської культури).
     Активну участь у підготовці видання взяли молоді дослідники В.С. Рудь – відповідальний редактор (ІІЕП) та К.М. Онуфрійчук – літературний редактор (ІФЖ) під керівництвом старшого викладача В.А. Косаківського.
Яна СТРАТІЙЧУК
...
Читати далі...
.

 

«Педагог » – джерело міцного здоров’я

     Бажаєте оздоровитись і провести незабутній відпочинок не відриваючись від навчання? Думаєте, що це не реально? Помиляєтеся!!! Санаторій-профілакторій «Педагог» з радістю вам допоможе, адже в його основі – турботливе та чуйне ставлення до кожного. Саме тут можна повноцінно відпочити душею і тілом.

     Усі, хто бажає покращити стан здоров'я, може оцінити цілющі властивості лікарських трав та Бішофіту Полтавського, мінерали якого насичені різними життєво важливими елементами (залізо, кремній, цинк, мідь) покращують адаптаційні, імунні та захисні сили організму.

     Путівку на ...
Читати далі...
.

 

СЕКРЕТИ ФАХОВОЇ МАЙСТЕРНОСТІ

     Студенти-журналісти ІФЖ зустрілися з кандидатом філологічних наук, доцентом Могилянської школи журналістики Анатолієм Яковцем.

    

     Анатолій Володимирович закінчив факультет журналістики КНУ ім. Т.Г.Шевченка (1991). Працював на радіо, телебаченні; лауреат багатьох фестивалів і професійних телеконкурсів. Стажувався у Європейському інституті ЗМІ та Нью-Йоркському університеті.

     Майбутні мас-медійники дізналися про роль і місце журналістики в сучасному світі, взаємодію політики та ЗМІ, недоліки поінформованості суспільства та принципи міжнаро ...
Читати далі...
.

 

Не тільки малюкам потрібна допомога

     Чи доводилося вам розмірковувати над долею дітей, позбавлених батьківської опіки? Замислюватися над тим, куди потрапляють юні жителі дитячих будинків та шкіл-інтернатів після досягнення повноліття? Під час проведення благодійної акції «АУКЦІОН ПОБАЧЕНЬ. Вінниця» ми познайомилися із мешканцями Жмеринського обласного соціального гуртожитку, які у переважній більшості є колишніми вихованцями подібних закладів.

     Ідея зробити подарунок дітям до Нового року виникла у студентів та випускників педуніверситету. «Аукціон побачень» – благодійна молодіжна акція зі знайомствами й цікавими зустрічами, яка уже пр ...
Читати далі...
.

 

СПОРТИВНА АРЕНА

     У Полтаві пройшов чемпіонат України з паверліфтингу. Серед представників вищих навчальних закладів виступали студенти нашого університету – брати Денис та Максим Клансаті, які стали призерами. Денис зайняв перше місце у ваговій категорії 75 кг, а Максим – у ваговій категорії 82 кг. Тренував їх до змагань старший викладач кафедри фізичного виховання, майстер спорту з паверліфтингу та гирьового спорту А.Кошолап.

***

     На Вінниччині  відбулися змагання з кульової стрільби. Переможцями стали: студент Олексій Денисюк (ІФВіС, 4 курс), який двічі зайняв перше місце зі стріль ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 263 264 265 266 267 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0