Вівторок ,7.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів

     Минуло 200 років від дня народження талановитого та неповторного композитора Фелікса Мендельсона-Бартальді. Ще в юності прославився він своїми знаменитими творами («Весільний марш», «Пісні без слів», «Італійська симфонія»). На факультеті музичного мистецтва відбувся творчий захід, присвячений цій визначній даті. Участь у ньому взяв доцент кафедри музичного мистецтва та інструментальної підготовки Георгій Курков, який виконав перший концерт для фортепіано з оркестром у трьох частинах. Партію другого фортепіано зіграла дружина артиста – Єлизавета.
Юлія КЛІЩ

 

Чи працюватиме санаторій-профілакторій наступного року?

     Нещодавно на ректораті обговорювалося питання про тимчасове призупинення діяльності санаторію-профілакторію «Педагог» у 2010 році. З цього приводу університетом поширились різні чутки. Пояснити ситуацію читачам «СТ» погодився головний лікар санаторію-профілакторію «Педагог» Степан Мазур:

     - Так, дійсно, підіймалося питання про закриття нашого оздоровчого закладу на невизначений термін. Аби вести такі серйозні розмови, була досить вагома причина. Складна економічна ситуація в Україні спричинили недофінансування лікувального закладу з боку Вінницького відділення фонду соціального страхування.

     Як відомо, 30 жовтня було оголошен ...
Читати далі...
.

 

Вчитель математики: проблеми та перспективи

     112 провідних математиків України нещодавно завітали до нашого університету на Всеукраїнську науково-методичну конференцію «Стан та перспективи підготовки вчителя математики в Україні». Сама ж конференція присвячена 70-й річниці заснування колишнього фізико-математичного факультету.

     Учасники наукового форуму протягом двох днів обговорювали проблему покращення функціонування математичної галузі в Україні та ефективної підготовки вчителя математики.

     - У нашому університеті є багато науковців, які переймаються питаннями методичної та фундаментальної підготовки майбутніх педагогів, удосконалення й розвитку інформац ...
Читати далі...
.

 

ЯК ВІННИЦЬКІ СТУДЕНТИ ПІДКОРЮВАЛИ ЗАПОРІЖЖЯ, або «СТ» НА ХОРТИЦІ!!!

     Найприємніше займатися тією справою, яку любиш. Нашу газету «Студентська територія» створено з великою любов’ю, теплотою, ніжністю. Уже три роки друге покоління майбутніх журналістів творить її своїми зусиллями під дбайливим наставництвом кандидата наук із соціальних комунікацій Віталія Гандзюка. Вони просто працюють заради задоволення, розкривають талант і вдосконалюють журналістські навики. Нещодавно нас запросили на конкурс.

     Зібравши речі, спакувавши у рюкзаки якнайбільше їжі, тепло одягнувшись, ми помандрували на вокзал. Сіли у поїзд – приїхали. І як ви думаєте, куди? У славне місто Запоріжжя, що розкинулося на Дніпрі.

  & ...
Читати далі...
.

 

Віктор АНДРІАНОВ «ПРИДБАЙТЕ ПЕРШУ МАРКУ ДЛЯ СВОЄЇ КОЛЕКЦІЇ»

     Мабуть, у кожного з нас є захоплення… не просто захоплення, а пристрасть, яка наснажує душу. Та пристрасть, яка інколи закриває очі навіть на сім'ю чи кохану людину. Для когось, наприклад, це може бути література, для когось шедеври мистецтва, а для когось – колекціонування. Останнє здавна вселяло в людей шаленство та одержимість. Колекціонери не шкодують великих грошей за непримітні, з погляду звичайної людини, речі.

     До колекцій входять найрізноманітніші «експонати»: починаючи з пивних кришечок і закінчуючи автомобілями. І, що цікаво, інколи перші досягають такої ж ціни, як останні.
Зараз же мова піде про людину, яка зберігає захоплення свого життя ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 280 281 282 283 284 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0