П`ятниця ,26.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Ви чуєте? Пахне Новим роком…

     Минає ще один рік. Хіба це не сумно? Хоча…Чому засмучуватись? Життя прекрасне, новий щасливий рік попереду! Радіти потрібно, а не розкисати.

     Ви тільки озирніться, погляньте навкруги! Подивіться на чарівні, усміхнені обличчя наших студентів. Ви думаєте у них сесія в голові? Аякже, як би не так. Поспілкувавшись із кількома старшокурсниками, дійшла висновку, що ніхто із них у цей магічний час, коли міські вулиці наповнюються ароматом Новоріччя, не думає про майбутні переживання – перевірку знань і здобутків, так званий «knowledge control». І це правильно, бо час уже ретельно продумати і розпланувати святкування.

     Ціка ...
Читати далі...
.

 

ЗВІДКИ ПРИХОДИТЬ ДІД МОРОЗ?

     Важко уявити собі чарівне новорічне свято без ялинки, Діда Мороза та Снігуроньки і, звичайно, подарунків. Здається, все це було завжди. Проте історія Діда Мороза, а Снігуроньки й поготів, не налічує й ста років.

     На просторах Російської імперії ці казкові персонажі з’явилися незадовго до революції. Праобразом Діда Мороза в Україні був Святий Миколай. А звичай ставити ялинку на Різдво був запозичений у Німеччині ще в другій третині ХІХ століття.

     Безпосередніми ж «батьками» доброго дідуся вважають російського поета Миколу Некрасова і драматурга Олександра Островського, чия п’єса «Снігуронька» з великим успіхом йшла на сцені ...
Читати далі...
.

 

Свято по-українськи!

     Ми, українці, народ великий – любимо погуляти і знаємо, що потрібно робити, аби свято запам’яталось надовго. Відкрита душа, щире серце, блиск в очах і червонястість на носі та щічках, — портрет типового українця напередодні свята.

     І байдуже до тої кризи чи свинячого грипу, ще й не таке бачили – викрутимось! Хіба ж краще заховатися вдома, втекти від світу і плакатись на свою важку долю?! Ні, нам це не підходить. Ми з розгону вдаряємо лихом об землю і з головою занурюємось у підготовку до найвеселішого, найцікавішого, найчарівнішого свята – Нового року!!!

     Так, свято наближається! Скоро спалахнуть яскраві вогники на ялинці, в небо злетять сотні феєрверків; мільйони людей привітають один одного з Новим 2010 роком!... Але до цієї феєричної ночі ...
Читати далі...
.

 

Шукаємо чарівні обличчя

     До уваги наймилішої половини студентства нашого навчального закладу – прекрасних, ніжних і неповторних дівчат! 

     Редакція газети «Студентська територія» проводить конкурс чарівності «Обличчя університету – 2009». Умови досить прості: надсилайте до нашого часопису художнє фото (портрет), коротку розповідь про себе та світ захоплень. Підсумки цього турніру будуть підбиті у грудні 2009 р. На переможницю обов’язково чекає приз. 

...
Читати далі...
.

 

     Телефонне опитування, проведене зранку 1 січня, дано такі результати:
     2% - «Так»?
     3% - «Алло»?
     95% - важко було відповісти.

☺ ☺ ☺

     Три стадії дорослішання чоловіка:
     1)    він вірить у Діда Мороза;
     2)    він не вірить у Діда Мороза;
     3)    він – Дід Мороз.

☺ ☺ ☺
...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 282 283 284 285 286 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0