П`ятниця ,3.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Архів матеріалів
Спортивний щоденник

     11-12 грудня у м. Черкасах відбулись Всеукраїнські змагання з легкої атлетики за участю студентів ВНЗ, серед яких були спортсмени із Інститут фізичного виховання і спорту нашого університету. За результатами, ІІІ місце в стрибках у висоту студентка Яна Заяц. На дистанції 60 метрів з бар’єрами ІІІ місце виборов Олександр Білоконь. У потрійному стрибку в довжину з розбігу ІІІ місце посів Вадим Поляк. В естафетному забігу 4х200 м наша збірна зайняла третє загальнокомандне місце.

*    *    *

     Протягом двох днів у Вінниці проходив Чемпіонат облас ...
Читати далі...
.

 

«Олімпік» - команда з хокею на траві: історія успіху

     Хокей на траві – порівняно молодий вид спорту. В Україні перші команди «хокеїстів» з’явилися у Харкові та Борисполі у 1974 році. 28 років тому на факультеті фізичного виховання педагогічного інституту з ініціативи Вінницького облспорткомітету було створено першу в нашій області команду з хокею на траві «Олімпік».

     1986 рік став успішним для команди: у фінальному турнірі чемпіонату УРСР в Алушті вінничани здобули перше місце. У 1991 році в останньому чемпіонаті СРСР зайняли третє місце серед команд Першої ліги. У 1993 і 1994 роках почали проводитися національні змагання України, де команда зайняла третє та друге місця. Згодом «Олімпік» вперше с ...
Читати далі...
.

 

Радіохвиля посмішок

     Знайомлячи читачів «СТ» з чудесами нашого педагогічного університету, хочеться зауважити, що постійно відкриваєш для себе дійсно щось незвичайне, індивідуальне і не схоже на все інше. Простіше кажучи: «Ось! Дивіться, таке є тільки у нас!». І пишаєшся усім цим, бо такого ставлення гідні не тільки «чудеса», а й люди, що причетні до них, вкладаючи в свої творіння працю і душу.

    Наступне «чудо» добре знайоме усім філологам і журналістам, психологам і вчителям початкових класів, спортсменам і викладачам фізкультури, та й навіть тим, хто хоч раз на перерві проходив чи пробігав коридорами головного корпусу, особливо третім поверхом. Ви, напевно, здогадалис ...
Читати далі...
.

 

Знайомства в Інтернеті – прикра річ!

     Ми живемо у час, коли досягнення науково-технічного прогресу оселилися у кожну оселю. Комп’ютерні технології стали невід’ємною складовою життя кожного. У нашій країні стали поширеними і популярними Інтернет-знайомства. Якщо ще п’ять років тому було соромно говорити про знайомства в глобальній мережі, то сьогодні про це можна почути від будь-кого і будь-де.

     Існує чимало сайтів, призначених для пошуку другої половинки, але жоден із них, на жаль, не несе відповідальності за своїх відвідувачів. Статистика показує, що частина людей на таких сайтах є психічно неврівноваженими і потребують професійної медичної допомоги. Зазвичай відвідувачі сайтів знайомляться ...
Читати далі...
.

 

Новий рік – це банально?

На святкування Нового року ми традиційно обираємо те, що створює новорічний настрій: мандарини, солодощі, подарунки, прикрашаємо ялинку і готуємо улюблені святкові страви... У душі поселяються такі ж думки і сподівання, що й кожного нового року: завтра все зміниться, здійсняться мрії, плани, сподівання. А чи не наївно це? Як може за одну ніч статися те, чого не відбулося протягом усього минулого року? Певно, Новий рік – це всього лише символ нового, а символи  не обов’язково стають реальністю. Ми вирішили довідатися, чи розуміють це наші студенти й чи вважають вони святкування Нового року банальним.



  &nb ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 281 282 283 284 285 ... 294 295 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0