Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Експрес-опитування
ЧОГО ВИ ОЧІКУЄТЕ У НОВОМУ 2013 РОЦІ?

Початок нового року, зазвичай, знаменує, що ось-ось трапиться диво, життя зазнає змін і вмить усе стане інакше. Проте життя, як і ріка, не може враз змінити напрям течії. Для цього потрібен час, терпіння, мета і зусилля. Але є така річ, як мрії. Зараз у вас є нагода просто помріяти та порівняти свої сподівання із очікуваннями колег та друзів, студентів нашого університету на 2013 рік. Давайте мріяти разом!

Вадим Мельник (2 ...
Читати далі...
.

 

ЯК ТЕБЕ НЕ ЛЮБИТИ, УНІВЕРСИТЕТЕ МІЙ!!!

Щодня тисячі студентів приходять до рідної альма-матер зі спільною, благородною метою – здобувати знання. А чи задумувався хто-небудь, що саме притягує нас сюди (окрім навчання, звичайно)? У кожного різні вподобання та смаки, власні улюблені місця, речі чи навіть особи, що змушують нас щоранку прокидатися і бігти до рідного університету.

...
Читати далі...
.

 

Чого боїться першокурсник?

На календарі вересень. Рідний університет гостинно зустрів своїх студентів. Усі діляться враженнями про літо, розповідають різні курйози, які з ними траплялися. Університет знову увійшов у русло свого звичного життя. Та початок нового навчального року особливий для першокурсників. Ми вирішили запитати, які переживання, емоції та хвилювання їх переповнюють.

...
Читати далі...
.

 

Футбол: чоловіча чи жіноча гра?

Футбол споконвіку асоціюється з чоловіками, тому жінкам тут – не місце. Аргументація банальна, але безсумнівно футбол і досі в багатьох країнах світу має репутацію «винятково чоловічого виду спорту». А чи погоджуються самі жінки з цим твердженням? Адже усе частіше стало помітно те, що чарівна, здавалося б, беззахисна половина людства не така вже й слабка, бо майстерно грає у футбол. Тому годі говорити, шановні чоловіки, що жінкам місце на кухні! Бо дедалі частіше в усьому світі стрімко змінюється роль жінки в суспільстві: вони виходять на передній план у бізнесі, політиці, і звичайно ж у спорті. Отже, запитаємо у наших студентів, що вони думають з цього приводу. ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0