Субота ,4.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Експрес-опитування
ЧОМУ ВАМ БУЛО СМІШНО НА ПАРАХ?

Ні для кого не секрет, що викладачі, на заняттях яких студенти «хіхікаються», відчувають себе глядачами програми «Необъяснимо, но факт». Адже зрозуміти істинну причину аж занадто веселої поведінки просто неможливо. Тому ми вирішили трохи прояснити ситуацію і з’ясувати, чому ж все-таки студентам (колишнім і теперішнім) нашого університету бувало смішно на парах.

Наталя Хомчак (ІМФіТО, 1 курс):

...
Читати далі...
.

 

ЛЮБИЙ, Я ЗНАЙШЛА ТВОЮ «ЗАНАЧКУ»

«Куди краще сховати гроші?» - таке питання виникало чи не в кожного. По-перше, нами керує страх, що грабіжники випадково можуть навідатися до оселі й викрасти заощадження.  По-друге, страх бідності: ми думаємо, коли сховаємо гроші й не будемо їх бачити, то не зможемо і витратити, тобто залишимо «на чорний день».  Варіанти таких схованок, а в народі «заначок», дуже різняться: від банальних шаф для білизни, до мішків з картоплею.

Редакція «СТ» вирішила дізнатися у ...
Читати далі...
.

 

ЯК ВИ ЗІЗНАВАЛИСЯ В КОХАННІ?

Весна… Пора світлих і ніжних почуттів. Буває так, що кохання просто розриває твоє серце і дуже важко знайти правильні слова, щоб висловити всю гаму емоцій, показати, наскільки воно сильне і всепоглинаюче. Зовсім нещодавно у Вінницькому аграрному університеті перед другим корпусом хлопець досить феєрично виявив свої щирі почуття та серйозні наміри дівчині. Звісно знадобилася допомога друзів. Усі вибудували на подвір’ї фігуру у вигляді серця і хлопець чекав кохану там з великим букетом троянд. Романтично, чи не так?

...
Читати далі...
.

 

ІДЕАЛ ЧОЛОВІЧОЇ КРАСИ

Поняття краси відносне. Воно не має ані чітких граней, ані достовірних словникових тлумачень. Кожен визначає красу по-своєму: для одних важлива зовнішня оболонка, інших приваблює внутрішня краса, а надто вибагливі вимагають «все в одному флаконі», як то кажуть. Дівочі теревені найчастіше зводяться до цієї теми, форуми тріщать від подібних обговорень, та й історії повідомлень у соціальних мережах, певно, теж. А що вінницькі дівчата можуть сказати про ідеал чоловічої краси? Дізнаємося!

...
Читати далі...
.

 

СПРАВЖНІ ЧОЛОВІКИ НЕ ПЛАЧУТЬ?

Якщо жіночі сльози вже давно нікого не дивують, то чоловіка, який плаче, рідко можна побачити на вулицях або навіть у власному домі. І це при тому, що всім відомий стереотип про те, наче чоловіки не можуть плакати, бо їх тоді не вважають «мужчинами», поки жодного справжнього представника сильної же до добра не довів.

...
Читати далі...
.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0