Субота ,27.4.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Із потоку новин

Третьої неділі березня наш університет відвідали почесні гості – Повноважний посол Фінляндії в Україні Ар’я Макконен та Пекка Вісурі – фінський офіцер, професор, політолог, старший науковий співробітник Гельсінського університету.

Зокрема, Пекка Вісурі, який тривалий час захоплюється історією, провів лекцію для студентів-істориків на тему: «Історичні паралелі між Фінляндією та Україною від Полтавської битви до Другої світової війни». На згадку про зустріч, лектор подарував нашій бібліотеці авторський ...
Читати далі...
.

 

КВІТИ Й ПІСНІ ЧАРІВНИМ ЖІНКАМ

Сонечко ще ледь-ледь пригріває, але свіжий аромат повітря надає сили, пробуджує почуття, дарує весняний настрій. І на душі так любо. Ще тепліше стало від концерту, що влаштували чоловіки педуніверситету до Міжнародного дня жінок.

Перед святковою програмою усі мали змогу пригоститись чаєм або кавою із солодощами. Актова зала була переповнена, декотрим довелося спостерігати за шоу стоячи. Сцену усюди прикрашали квіти. Привертав увагу рояль із піаністом. Коли погасло світло, п ...
Читати далі...
.

 

ЧАС НОВИН

Усього двадцять позаштатних радників відтепер має голова Вінницької облдержадміністрації Іван Мовчан. Серед них – ректор нашого педагогічного університету, професор Олександр Шестопалюк. Під час першої наради він висловив своє бачення розв’язання назрілих проблем в освітянській сфері, в якій має значний досвід.

Віктор ОЛЕКСАНДРІВ

...
Читати далі...
.

 

НОВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ – ЗАПОРУКА УСПІХУ

Компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України підбила підсумки Дев’ятого всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», мета якого – опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.

Цьогоріч на конкурс надійшла рекордна кількість р ...
Читати далі...
.

 

ПОІНФОРМОВАНИЙ – ОЗБРОЄНИЙ

З 1995 року в Україні оголошено епідемію туберкульозу. Щогодини реєструють чотири нових випадки захворювання. Вагомою причиною епідемії є відсутність поінформованості серед населення щодо симптомів, способів передачі та методів запобігання захворювання. За статистикою, лише 26% українців знають, що головним симптомом туберкульозу є кашель, що триває понад 3 тижні.

У суспільстві побутує хибна думка, що захворювання майже невиліковне, спілкування з тими, хто хво ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 ... 27 28 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0