П`ятниця ,17.5.2024
Banner

Інтернет-часопис

ОСТАННІ НОВИНИ
Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського
Головна » Культура
«МІСТО ЛЯЛЬОК» У ПЕДАГОГІЧНОМУ (відео)

Всеукраїнський фестиваль ляльок відбувся у Вінниці. Завітали на нього майстри з різних куточків країни, аби показати виготовлених власними руками казкових, мультиплікаційних персонажів. Шиті ляльки, пальчикові, мотанки, глиняні, валяні, текстильні. І це далеко не повний перелік того, що можна було побачити у стінах Вінницького педагогічного університету. Майже півсотні учасників і більше двох з половиною сотень витворів під одним дахом.

Детальніше в сюжеті Юлії Бабаєвої.

...
Читати далі...
.

 

"ПОДІЛЬСЬКИЙ ВОДОГРАЙ" ЗІБРАВ ЮНИХ ТАЛАНТІВ

25 листопада у Мистецькому центрі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського стартував V міжнародний конкурс молодих виконавців «Подільський водограй», у якому беруть участь учні початкових спеціалізованих мистецьких шкіл (навчальних закладів естетичного виховання) і студенти вищих мистецьких навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації України та зарубіжних країн.

Конкурсанти змагаються у таких номінаціях: «Фортепіано»; «Гітара»; «Струнно-смичкові інструменти»; «Духові та уда ...
Читати далі...
.

 

«НАРОДНА ВИШИВКА ПОДІЛЛЯ»

22 листопада в навчально-науковій лабораторії з етнології Поділля у Вінницькому педуніверситеті відбувся майстер-клас «Народна вишивка Поділля», з метою виховання і збереження культурної спадщини нашого народу. Організувала захід завідувач навчально-наукової лабораторії з етнології Поділля Тетяна Пірус. Студенти різних курсів, спеціальностей і всі охочі мали змогу не лише поспілкуватися з вінницькими народними майстрами вишивки Любов’ю Шаламай, Людмилою Уладовською-Іванчук і Зінаїдою Шевчук, а й доторкнутися до їхніх мистецьких шедеврів.

Любов Павлівна вишиває портрети ...
Читати далі...
.

 

«КОФЕ-БРЕЙК С ЕГО ВЕЛИЧЕСТВОМ»

Творча зустріч студентів із викладачем кафедри журналістики, реклами та зв’язків з громадськістю Зорієм Файном відбулася в бібліотеці Вінницького педуніверситету 17 листопада. Фотограф, журналіст, письменник, композитор розповідав про студентські  роки та улюблені подорожі.  Повідав майбутнім філологам і журналістам про нещодавно записану для своєї п’ятимісячної доньки колискову.

Презентував, написану у сорокарічному віці й видану за допомогою так званого краудфандінгу, книгу «Кофе-брейк с Его Величеством».

...
Читати далі...
.

 

ТВОРЧІСТЬ ЛАДИ МАЗАЙ

У музейно-просвітницькому центрі університету відкрилась виставка творчих робіт студентки 4 курсу навчально-наукового інституту педагогіки, психології та підготовки фахівців вищої кваліфікації Лади Мазай.

Автор картин щиро спілкувалася з першими відвідувачами експозиції, ділилася особливостями роботи з фарбами, які не потребують використання пензлів та води, продемонструвала різні види пастелі.

Презентація проходила у ...
Читати далі...
.

 

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 23 24 »


Головне Меню





Рубрикація
Із потоку новин
Культура
Обличчя
Дозвілля
Майстер-клас
Місто
Таїна фаху
Витоки
Потаємне
Слушна думка
77 чудес університету
Паралельний світ
Експрес-опитування
Дзеркальце моє, скажи...
Гумор
Різне
Стоп-кадр
Музика
Література
Вірші з шухляди
Позиція
Актуально
Спортивний щоденник
Життя зблизька

Друзі сайту













Пошук



Погода у Вінниці



Опитування

ВАШЕ УЛЮБЛЕНЕ МІСЦЕ ДЛЯ ПРОГУЛЯНОК У ВІННИЦІ:

Всего ответов: 21


Архів матеріалів





Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0